Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
У Ковелі планують збудувати торгово-офісний центр

Фото kovelrada.gov.ua.

У Ковелі планують збудувати торгово-офісний центр

Будівля розташовуватиметься на вулиці Володимира Кияна

Аби врахувати громадські інтереси під час розроблення містобудівної документації, проводять обговорення містобудівної документації «Детальний план території розміщення торгово-офісних будівель по вулиці Володимира Кияна, 70-А в місті Ковелі Волинської», інформує Ковельська міська рада.

Рішення про розробку документів було прийнято ще 27 серпня минулого року. Замовником містобудівної документації є відділ містобудування та архітектури виконавчого комітету Ковельської міської ради, а розробником – ТОВ «КБ Архпростір».

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у північній частині міста і передбачена для розміщення малоповерхової забудови.

Територія, на яку розроблено детальний план, знаходиться у північній частині міста і передбачена для розміщення малоповерхової забудови. На земельній ділянці площею 0,25 га, яка перебуває у приватній власності для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури для комерційного використання розміщена двоповерхова нежитлова будівля.

У межах проектної ділянки пропонується реконструкція з добудовою існуючої нежитлової будівлі з метою влаштування торгово-офісних приміщень орієнтовною площею 2920 кв.м. Для обслуговування об’єкта передбачено 25 машино-місць. Площа забудови складатиме 1460 кв.м, площа мощення – 1021 кв.м.

Telegram Channel