Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Сімейні лікарі у Любомлі прийматимуть за новою адресою

Медики переїхали у будівлю біля ЦНАПу.

Фото ourlife.org.ua.

Сімейні лікарі у Любомлі прийматимуть за новою адресою

В амбулаторії діє запис на прийом

З 1 лютого Любомльська амбулаторія (сімейні лікарі, педіатри) будуть вести прийом у приміщенні колишнього  готелю «Світязь» по вул. Богдана Хмельницького, 6. Поряд розміщений Центр надання адміністративних послуг.  Про це повідомляють на сторінці КНП «Центр первинної медичної допомоги» Любомльської міської ради у Фейсбуці, інформує ourlife.org.ua.

В  амбулаторії діє запис на прийом до сімейних  лікарів в телефонному режимі за номерами телефонів: 2-42-33,  кол-центр 0672302907,  моб. 0984658909, 0663448939, та електронний запис на чергу (уточняти у свого сімейного лікаря).

Обстеження будуть проводиться по вул. Брестська,70 м. Любомль (поліклініка). — йдеться у повідомленні.

«При потребі консультації вузьких спеціалістів ( хірург, невролог, ЛОР, окуліст та інші), обстеження рентгенологічне, УЗД записуватись на прийом  за телефонами: 2-45-70. Дані обстеження будуть проводиться по вул. Брестська,70 м. Любомль (поліклініка). — йдеться у повідомленні.

Читайте також: Сімейний лікар, яка щодня долала велосипедом 9 кілометрів до роботи, отримала службовий автомобіль (Фото, Відео)

— Вузькі спеціалісти проводять  безкоштовні консультації за електронним  направлення сімейного лікаря, або  по самозверненню з умовою, що пацієнт уклав декларацію з сімейним лікарем».

Telegram Channel