Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Скільки лучанам нарахували за опалення в січні

Рахунки за тепло в січні.

Фото pixabay.com.

Скільки лучанам нарахували за опалення в січні

50,98 – такий розмір нарахувань за послугу з централізованого опалення для 1 м2 площі в січні

Для розрахунку розміру нарахувань брався до уваги діючий базовий тариф та середня фактична температура зовнішнього повітря, яка у січні становила -1,88ºС.

Для порівняння, у відповідному періоді минулого року ДКП «Луцьктепло» провело нарахування в розмірі 43,64 грн/м2 за вищої середньодобової температури – +0,98ºС. У січні ж 2019 року, за нижчої середньодобової температури зовнішнього повітря – -3,74ºС, – нарахування становило 55,75 грн/м2, інформують в Луцьктеплі.

Нарахування вже доступні в Особистих Кабінетах побутових споживачів ДКП «Луцьктепло», а в касах з’являться після 10 лютого.

Нарахування вже доступні в Особистих Кабінетах побутових споживачів ДКП «Луцьктепло», а в касах з’являться після 10 лютого.

Для споживачів, які відчувають труднощі при оплаті послуг з централізованого опалення та гарячого водопостачання, нагадуємо про можливість укладення Договорів про рестуруктуризацію заборгованості.

Для укладення договору на реструктуризацію необхідно звернутись у Центр обслуговування споживачів що на вул. Гулака-Артемовського, 20, вхід з вулиці або в Муніципальний сервісний центр, що на вул. Винниченка, 26, приміщення бізнес-центру «Директорія», звернутися до нашого спеціаліста, та написати заяву про реструктуризацію заборгованості.

У січні такою опцією скористалися численні споживачі, заборгованість яких сумарно сягає 200 000 гривень.

Читати також:  Скільки лучанам нарахували за опалення в грудні

Джерело: Луцьктепло.
Telegram Channel