Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Минулої доби волинські рятувальники вивільнили зі снігових заметів 14 автомобілів (Відео)

Біля села Колпитів Локачинського району на заметеному снігом бездоріжжі опинився рейсовий автобус сполученням «Колпитів – Луцьк».

Фото vl.dsns.gov.ua.

Минулої доби волинські рятувальники вивільнили зі снігових заметів 14 автомобілів (Відео)

З них 8 вантажних, 3 легкові, 2 рейсові автобуси та автомобіль швидкої медичної допомоги

Учора внаслідок несприятливих погодних умов рятувальники здійснили 14 виїздів для вивільнення транспортних засобів із снігових заметів та кюветів уздовж автодоріг. Про це повідомляє Управління ДСНС України у Волинській області.

Вивільнено 14 автомобілів, з них 8 вантажних, 3 легкові, 2 рейсові автобуси та автомобіль швидкої медичної допомоги, в яких перебувало 28 людей.

До ліквідації залучено 14 одиниць техніки та 44 чоловіки особового складу підпорядкованих підрозділів області.

До ліквідації залучено 14 одиниць техніки та 44 чоловіки особового складу підпорядкованих підрозділів області.

О 7:10 до служби 101 надійшло повідомлення, що біля села Колпитів Локачинського району на заметеному снігом бездоріжжі опинився рейсовий автобус сполученням «Колпитів – Луцьк», у якому перебував водій та троє пасажирів. Рятувальники відбуксирували транспортний засіб на проїжджу ділянку дороги й автобус продовжив рух за маршрутом.

На вулиці Генерала Шухевича у місті Володимирі-Волинському потрапив у сніговий замет ще один мікроавтобус, в якому перебував лише водій, створивши перешкоду для руху транспорту. Автобус відбуксирували рятувальники 7-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Володимира-Волинського.

Реклама Google

Близько 8 години біля села Стенжаричі Володимир-Волинського району у сніговий замет потрапив автомобіль екстреної медичної служби, що повертався з виклику. Рятувальники відбуксирували карету «швидкої» за допомогою троса.

У місті Рожищі на вулиці Промисловій забуксував у снігу вантажний автомобіль, що транспортував деревину. Працівники 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Рожища відбуксирували великогабаритний транспортний засіб на стійку ділянку автодороги.

Telegram Channel