Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
У Франківську від коронавірусу померла 32-річна вагітна та її дитина

Дитину також не врятували.

Фото Обозреватель.

У Франківську від коронавірусу померла 32-річна вагітна та її дитина

Жінка працювала в Господарському суді

На Прикарпатті від ускладнень через коронавірус померла 32-річна працівниця Господарського суду Івано-Франківської області Вікторія Лоза. Жінка була вагітною, її дитину врятувати також не вдалося.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби суду, передає Обозреватель.

«Колектив Господарського суду Івано-Франківської області в глибокій жалобі з приводу непоправної втрати – передчасної смерті помічника судді Вікторії Лози та її ненародженої дитини. Підступна короновірусна інфекція COVID-19 зупинила серце молодої жінки на 33 році життя. Неможливо усвідомити цю страшну звістку… Молода, енергійна, життєрадісна людина, висококласний фахівець своєї справи», – йдеться в повідомленні.

Колеги померлої також висловили співчуття близьким та рідним жінки й побажали їм сил пережити горе. Зазначимо, що місцевому виданню «Галка» стало відомо: дитина померла ще в лоні матері через гіпоксію (нестачу кисню). Через кілька днів після цього померла й сама хвора.

Як повідомляв, раніше в Івано-Франківську від коронавірусу померла породілля. Рідні жінки звинуватили медиків у трагедії.

Джерело: Обозреватель
Telegram Channel