Курси НБУ $ 39.57 € 42.12
Ділили український Донбас: оприлюднено новий запис розмови між Медведчуком та Сурковим

Нічого собі!

Ілюстрація 24 канал.

Ділили український Донбас: оприлюднено новий запис розмови між Медведчуком та Сурковим

Бесіда, зокрема, стосується Дебальцевого і переговорів російських сил на Донбасі з СБУ

У мережі з'явився новий аудіозапис ймовірної розмови між кумом Путіна Віктором Медведчуком і колишнім помічником Путіна Владиславом Сурковим. Бесіда, зокрема, стосується Дебальцевого і переговорів російських сил на Донбасі з СБУ.

Як стверджує OBOZREVATEL, журналісти отримали аудіозаписи з достовірних джерел. Всього у файлі представлені три епізоди, але дата переговорів не уточнюється, інформує УНІАН.

Так, учасники бесіди обговорюють зв'язки з «Міністром оборони» терористів «ДНР» Кононовим (позивний - «Цар»), корупційні схеми на окупованих територіях (поставку готівки в Дебальцеве), а також створення якоїсь «Ради міст».

Сурков нібито озвучував Медведчуку своє бачення Мінських угод і особливого статусу Донбасу. Його співрозмовник, виходячи з діалогу, брав активну участь у прописуванні сценарію, який Москва готувала для Донбасу.

Зазначається, що Сурков нібито озвучував Медведчуку своє бачення Мінських угод і особливого статусу Донбасу. Його співрозмовник, виходячи з діалогу, брав активну участь у прописуванні сценарію, який Москва готувала для Донбасу.

Примітно, що сторони обговорюють контакт між Кононовим і певним «Сергієм Сергійовичем». Імовірно Медведчук пояснює, що «Сергій Сергійович» - це на той момент перший заступник голови СБУ Василь Грицак.

«Є прохання, Слав. Там з «Царем» зв'язався Сергій Сергійович, так? Він не Сергій Сергійович, він взагалі... Це Грицак - перший заступник голови СБУ. А той йому почав: «ти знаєш, з ким ти розмовляєш?«Той каже:» Давай на нейтральній території зустрінемося, обговоримо залізничний вузол, Дебальцеве, і доставку... А той почав:«та ну, з ким ти розмовляєш». Якось йому натякнути, що той теж людина немаленька, він генерал-полковник, до речі», - говорить співрозмовник з голосом Медведчука.

Сурков у відповідь обіцяє спробувати щось зробити.

Читайте також: Лукашенко переміг на лижних змаганнях: суперники падали прямо перед фінішем.

Telegram Channel