Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Як ремонтують Луцьку міську клінічну лікарню (Фото)

На ремонт витратять 29 мільйонів гривень, з яких 20 мільйонів виділило місто і 9 - держбюджет.

Фото Луцька міська рада.

Як ремонтують Луцьку міську клінічну лікарню (Фото)

Міський голова Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан відвідали КП «Луцька міська клінічна лікарня», і ознайомились з ходом ремонтних робіт реконструкції приймального відділення

 

  «Сьогодні Луцька міська клінічна лікарня – це, безумовно, потужний медичний заклад на 600 ліжкомісць. Проблемою була відсутність нормального, просторого приймального відділення, де можна було б ефективно розподілити пацієнтів, які прибувають на планову госпіталізацію, та пацієнтів, які потребують термінової допомоги.

Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція.

У зв’язку з цим, було прийнято рішення кошти, виділені на реконструкцію із державного бюджету в сумі 9 млн грн, дофінансувати із міського бюджету в сумі 20 млн грн для того, щоб організувати дійсно сучасне, потужне приймальне відділення, де буде як червоний коридор для пацієнтів із невідкладними станами, так і зелений – для планових пацієнтів; де буде цілий ряд необхідного діагностичного обладнання, такого, як рентген апарат, апарат ультразвукової діагностики, магніторезонансний томограф, колоноскоп та багато іншого.

Окрім цього, є окремий вхід для інфекційних хворих, окрема кімната для тих людей, які потребують медичної допомоги, однак підозрюються у скоєнні злочину, зручна рецепція», - розповів Ігор Поліщук.

Читайте також у нас: На Волині спалили автомобіль представника ЗМІ​.

Директор закладу Лариса Духневич додала, що нове приймальне відділення відповідатиме високим світовим вимогам та нормам. 

«Ми щиро сподіваємося, що лучани високо оцінять те, що зроблено для них міською владою. Адже реалізувати задумане лише за гроші, виділені з державного бюджету, в наших умовах було неможливо», - зазначила вона.

 

 

 

 

 Відділ інформаційної роботи міської ради.

Джерело: Луцька міська рада.
Telegram Channel