Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
У селі на Горохівщині вандали викорчували молодий садок, який висадили небайдужі мешканці (Фото)

Сад садили діти. А хтось прийшов і викопав....

Фото зі сторінки Ярослава Зеленського.

У селі на Горохівщині вандали викорчували молодий садок, який висадили небайдужі мешканці (Фото)

Шлях у Європу чи в небуття?

На Горохівщині в селі Уманці невідомі вчинили наругу над молодим садочком, висадженим небайдужими селянами біля каплиці Святого Миколая.

Про це розповів староста села Ярослав Зеленський на своїй сторінці у фейсбуці.

Прикру звістку йому повідомив зранку 18 квітня житель громади Андрій Гомон, з чиєї ініціативи було зроблено добру справу.

До слова, на цім місці, раніше був чагарник. Згодом на території селяни збудували каплицю, і в листопаді 2019-го висадили яблунево-абрикосовий сад. Минулої ночі у когось піднялася рука знищити чужу працю. 

До ініціативи залучили дітей, які з ентузіазмом взялися до праці.  А минулої ночі хтось прийшов – і все зруйнував. 

Детальніше про це написав Ярослав Зеленський: 

«Усі мешканці колишньої Пустомитівської сільської ради пам'ятають, що здається ще недавно на цьому місці ріс чагарник, який був закиданий сміттям і побутовими відходами. І саме з ініціативи та умілих рук Андрія на місці звалища з'явилася капличка, а в листопаді 2019 року – прекрасний садочок з яблунь та абрикосів. Цей день закладання молодого садка був особливо святковим, так як тут зібралися наймолодші мешканці сіл Уманці та Зеленолужне, щоб дати життя молодим деревцям. Потрібно було бачити з яким натхненням та енергією дітвора взялася за працю. На жаль, частину з них сьогодні було викрадено. Шкода, що є ще губителі природи, які вбивають віру у краще майбутнє у дитячих душах. Але пам'ятаймо: Добро і хороші справи переможуть зло».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Читати також: «Чи бідуєш, чи пануєш — а проживеш стільки, скільки на роду написано…»

 

Джерело: Фейсбук
Telegram Channel