Курси НБУ $ 38.97 € 42.45
Поліція видала понад півсотні приписів за порушення норм утримання автодоріг

Волинські патрульні підбили підсумки весняного комісійного обстеження вулично-шляхової мережі.

Фото з фейсбук-сторінки Патрульної поліції Волині.

Поліція видала понад півсотні приписів за порушення норм утримання автодоріг

З 30 березня до 30 квітня на території Волинської області здійснили весняний комісійний огляд доріг, вулиць населених пунктів та залізничних переїздів. Його організацією займалися працівники відділу безпеки дорожнього руху патрульної поліції, Служба автомобільних доріг, комунальні підприємства та залізничні організації Волині

Під час огляду особливу увагу звертали на стан покриття проїжджої частини, стан узбіч та тротуарів, технічних засобів організації дорожнього руху та забезпечення видимості. Про це інформує патрульна поліція Волині.

Спільно з органами місцевого самоврядування патрульні здійснили обстеження нерегульованих пішохідних переходів, які розміщені на ділянках автомобільних доріг державного значення, що пролягають через населені пункти.

Склали 36 адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі.

Всі виявлені факти ямковості, колійності проїзної частини, заниження узбіччя, відсутність дорожніх знаків та інші недоліки зафіксували в актах весняного комісійного обстеження та визначили обсяги робіт щодо їх ліквідації.

Читайте такожНа Рівненщині група жінок викрала у пенсіонера понад 65 тисяч гривень

За результатами обстеження патрульні відділу безпеки дорожнього руху видали 56 вимог (приписів) на усунення недоліків за порушення правил, норм стандартів щодо утримання вулично-дорожньої мережі. Склали 36 адміністративних матеріалів за порушення правил, норм та стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху при утриманні вулично-дорожньої мережі.

Telegram Channel