Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Німеччина виділила €25,5 млн на житловий проект для переселенців

З його допомогою стане можливим надати близько 1200 кредитів з вигідною процентною ставкою.

Фото із сайту korrespondent.net.

Німеччина виділила €25,5 млн на житловий проект для переселенців

Проект передбачає фінансову підтримку для українських переселенців, які купують власне житло

Уряд Німеччини виділив 25,5 млн євро на фінансову допомогу українським переселенцям для придбання власного житла. Про це повідомляє прес-служба посольства Німеччини у вівторок, 11 травня, передає КорреспонденТ.

За допомогою проекту уряд Німеччини через німецький банк Кредитна установа для відбудови (KfW) та Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву надає 25,5 млн євро.

Сьогодні в Києві стартував проект Житло для внутрішньо переміщених осіб, покликаний допомогти внутрішньо переміщеним особам в Україні жити у власному будинку. За допомогою проекту уряд Німеччини через німецький банк Кредитна установа для відбудови (KfW) та Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву надає 25,5 млн євро.

Реклама Google

«Коштами 25,5 млн євро, які надає федеральний уряд, Німеччина хотіла б сприяти зміцненню та стабілізації житлових умов і умов життя внутрішньо переміщених осіб і їх сімей, а також дати їм впевненість у власному майбутньому і в майбутньому їх країни», - заявив постійний заступник посла Німеччини в Україні Бертрам фон Мольтке.

Читайте також: Шмигаль розповів про податкову реформу в Україні

Проект запущений з метою створення і розвитку державної програми кредитування, яка надасть внутрішньо переміщеним особам доступ до кредитів із вигідною процентною ставкою на придбання власного житла. З його допомогою стане можливим надати близько 1200 кредитів з вигідною процентною ставкою, завдяки чому орієнтовно від 3000 до 5000 внутрішньо переміщених осіб зможуть придбати свої власні будинки.

Telegram Channel