Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Скільки кажанів водиться на території Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» (Фото)

Дослідження кажанів.

Фото з фейсбук-сторінки НПП «Прип’ять – Стохід».

Скільки кажанів водиться на території Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» (Фото)

Кажани – одна з найбільш вразливих груп ссавців. Майже всі види кажанів, що населяють Україну (орієнтовно 30), занесені  до Червоної книги й перебувають під охороною кількох міжнародних конвенцій. «Угода про збереження кажанів» —  одна з міжнародних угод у рамках Боннської конвенції про збереження мігруючих видів, до якої Україна приєдналася разом з іншими 108 країнами

На території природоохоронного об’єкта минулого місяця в рамках проекту «Полісся – дика природа без кордонів», продовжувалися дослідження міграції кажанів за допомогою акустичних ресиверів, які були розпочаті торік у  вересні.

Минулого місяця в рамках проекту «Полісся – дика природа без кордонів», продовжувалися дослідження міграції кажанів за допомогою акустичних ресиверів, які були розпочаті торік у  вересні.

А з 6 по 18 травня вивчався репродуктивний період. До досліджень долучилися співробітник Британського орнітологічного трасту доктор Адам Ештон-Батта, співробітник державної екологічної академії післядипломної освіти та управління, кандидат біологічних наук Володимир Тищенко, а також співробітник науково-дослідного відділу Національного природного парку «Прип’ять – Стохід» Юрій Вабіщевич. Результати досліджень будуть опубліковані в науковому віснику парку. Про це інформує на фейсбук-сторінці Національний природний парк «Прип’ять – Стохід».

Читайте такожУ селі на Волині похвалилися своєю квітковою Голландією (Фото)

 
Telegram Channel