Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Горохівський міський голова відзначив найкращих медиків (Фото)

З Днем медика!

Фото gorokhivrada.gov.ua.

Горохівський міський голова відзначив найкращих медиків (Фото)

Напередодні Дня медичного працівника у Народному домі «Просвіта» відбувся урочистий концерт

Горохівський міський голова Віктор Годик з секретарем міської ради Наталією Ковальчук вручили медиком Грамоти і виразили найщиріші слова вдячності за самовіддану працю у період боротьби з коронавірусом, який співпав у часі із процесом реформування медичної галузі у нашій державі.

Про це повідомили на сайті міської ради.

Для медиків лунали пісенні вітання від працівників закладів культури Горохівської і Городищенської територіальних громад.

«Ми вітаємо медичних працівників, всіх, хто своєю місією та сенсом свого життя зробив боротьбу за життя та здоров'я інших людей. Дякуємо вам!», - звернувся до медиків міський голова Віктор Годик.

Також  медиків Горохівщини вітали Городищенський сільський голова Світлана Соколюк, секретар  Мар’янівської селищної ради Ольга Васюренко, представники Луцької районної ради, помічник депутата Верховної Ради України Вячеслава Рубльова, депутат Волинської обласної ради Юрій Харченко, депутат Волинської обласної ради Валентина Магурчак, депутати Горохівської міської ради Олександр Магурчак і Жанна Савчук.

У цей день для медиків лунали пісенні вітання від працівників закладів культури Горохівської і Городищенської територіальних громад.

Читайте також: У волинській родині – аж три покоління медиків!

 

 

 

Telegram Channel