Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Відгадайте, що заховали журналісти в гарбузі, —  і отримайте гроші!

Спробуйте свої сили!

Волинь-нова

Відгадайте, що заховали журналісти в гарбузі, — і отримайте гроші!

Наша вікторина нагадує популярну телевізійну гру «Що? Де? Коли?». Тільки замість чорного ящика ми використовуємо знаменитий український овоч — гарбуз

За перипетіями інтелектуального змагання ви можете стежити на сторінках «Цікавої газети на вихідні» або нашого сайту volyn.com.ua.

«Гарбуз із секретом» — 25 (2021)

Про «слонячу» силу захованого нами предмета начуваний кожен із нас з дитинства, як і про його «слонячі» страхи. Тим паче, що в своїй будові має схожість на частину тіла свого звіра–підкорювача…

Щоб народився на полі, у колишні часи для цього спеціально наймали людей-«верблюдів».

А якщо не на полі, то приписували його появу одному шанованому в наших піснях птаху. Хоча тоді було не до шани…

Та й приказки в народі про нього не дуже. Може тому, що захований нами предмет у стародавньому світі вважали не для царського столу. А навпаки.

Що знаходиться у гарбузі?

Про «слонячу» силу захованого нами предмета начуваний кожен із нас з дитинства, як і про його «слонячі» страхи.

Слово–відповідь треба надіслати до 4 липня тільки у вигляді телефонного sms–повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Дерево», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова–відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «М’яч (Максим Мохнюк)»).

Читайте також: «Гарбуз із секретом»: Без Черчилля тут не обійтись... (Інтелектуальна вікторина).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових 200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз — 150 гривень — отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

Перемоги вам, друзі!

Грицько ГАРБУЗ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel