Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
«Гарбуз із секретом»: Без Черчилля тут не обійтись... (інтелектуальна вікторина)

Отакої!

Фото harbuz.info

«Гарбуз із секретом»: Без Черчилля тут не обійтись... (інтелектуальна вікторина)

Про чарку промовчу. Тому знову процитую мого улюбленого західного політика: «Ніколи не здавайтеся – ніколи, ніколи, ніколи, ніколи, ні у великому, ні в малому, ні у значному, ні в дрібному, ніколи не здавайтеся, якщо це не суперечить честі і здоровому глузду»

А тепер оголошую, що даю вам шанс вдруге спробувати таки розкусити наше завдання 20-го туру, яке трішки видозмінене переходить у 22-й тур. Хоч абсолютного чемпіона ми і маємо – він отримає додатковий бал, тобто – одразу два, ще й 200 гривень призових. Але я не міг уявити, що здадуться навіть наші лідери конкурсу... Не хочу, щоб ви піднімали білий прапор! Тому ще раз уважно читайте, думайте-гадайте і розв’язуйте. Переконаний, цього разу істина вам відкриється, і ви ще й подякуєте мені за прекрасні миті, які подарує вам розгадка.

«Гарбуз із секретом» – 22 (2021)

Іменник, споріднений прикметнику із приказки про Варвару; шлях; огорожа; невеликий листяний ліс; населений пункт; колючка; допоможе вазелін; вид спорту; природна стихія; є в людини; пора доби; кущ; улюблене дерево росіян; найдорожча людина.

Що за слово, яке в одному музичному творі об’єднало всі попередні, ми заховали?

Слово-відповідь треба надіслати до 13 червня тільки у вигляді sms-повідомлення на номери: 0501354776 і 0672829775 (наприклад: «Дерево», «Три ведмеді», «Світлана Орловська»), але обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я і прізвище (наприклад: «М’яч (Максим Мохнюк)»).

Увага: з одного номера можна відправляти лише одне sms! Цей номер і братиме участь у жеребкуванні при розіграші призових
200 гривень, якщо правильних відповідей буде більше двох. А ще спеціальний приз – 150 гривень – отримає той, хто в листі на поштову адресу (43025, м. Луцьк, просп. Волі, 13) чи електронну ([email protected]) найяскравіше опише, як шукав відповідь.

P. S. А ви вже передплатили на друге півріччя «Цікаву газету на вихідні»?

Грицько ГАРБУЗ.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel