Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що віщують зорі

Волинь-нова

Що віщують зорі

Гороскоп на 19 - 25 липня

ОВЕН. Бажано вирушити в подорож, у відпустку, ви відмінно відпочинете. Варто застосувати всю свою чарівність для досягнення кар’єрних висот. У вихідні не виключені відкриття та позитивні зміни. Сприятливий день - середа, несприятливий - понеділок.

ТЕЛЕЦЬ. Вдалий період для завершення старих справ і для будь-яких починань. У вихідні приділить час відпочинку та розвагам. Збагатить себе новими враженнями й емоціями. Сприятливий день - четвер, несприятливий - субота.

БЛИЗНЮКИ. Прекрасний тиждень для сміливих і енергійних дій, які змінять ваше життя на краще. Багато життєвих питань будуть вирішуватися спокійно та без напруги. Вихідні ви прекрасно проведете на природі. Сприятливий день - п’ятниця, несприятливий - середа.

РАК. Наближаються помітні зміни у відносинах з діловими партнерами, ваша кар’єра йде вгору. Ви можете одержати привабливу пропозицію про нову роботу. У вихідні вам будуть потрібні комфорт і спокій. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - п’ятниця.

ЛЕВ. Сприятливий час для зміни роботи, знайомства з новим начальством і колегами, а також для втілення ідей і проєктів. Можна відправлятися в далеку поїздку, вона має бути вдалою. Сприятливий день - п’ятниця, несприятливий - понеділок.

ДІВА. Багато користі може принести поновлення старих знайомств і ділових зв’язків. Направляйте свою енергію на вирішення проблем, що потребують активності й наполегливості, але не забувайте також про витримку і терпіння. Сприятливий день - четвер, несприятливий - середа.

ТЕРЕЗИ. Постарайтеся не вступати в конфлікти. На службі вас очікують більші успіхи, якщо ви не будете розпорошуватися на дрібниці. У вихідні приплив енергії й прекрасне самопочуття змусять вас рішуче діяти в особистій сфері. Сприятливий день - п’ятниця, несприятливий - вівторок.

СКОРПІОН. Вас переповнює творче й любовне натхнення. Зараз саме час кардинально змінити своє життя, вирушити в подорож, з якої ви повернетеся іншою людиною. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - середа.

СТРІЛЕЦЬ. Починається сприятлива смуга, з’явиться шанс для просування кар’єрними сходами. Вас чекають приємні події в особистому житті та увага протилежної статі. У вихідні можлива підвищена чутливість, тож краще побути на самоті. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - субота.

КОЗЕРІГ. Що більше ви попрацюєте, то більші одержите прибутки. Намагайтеся не давити на тих, хто поряд. У вихідні не відмовляйтеся від запрошення в гості, влаштуйте пікнік на дачі. Постарайтеся приділяти більше часу дітям. Сприятливий день - понеділок, несприятливий - п’ятниця.

ВОДОЛІЙ. Імовірна зміна вашого кола спілкування. На першому плані опиняться поїздки, налагодження контактів з різними людьми, переговори. Але ви можете постраждати від конфліктних ситуацій, що виникли внаслідок вашої власної поспішності. Сприятливий день - вівторок, несприятливий - середа.

РИБИ. Імовірні труднощі в спілкуванні з колегами, родичами або сусідами. Неснайкращий час для нових ідей на роботі. Почуття непевності буде заважати вам зосередитися. Вас можуть напружити фінансові питання, але все вирішиться вдало. Сприятливий день – п’ятниця, несприятливий - вівторок.

Реклама Google

Читайте також: Підпишіть фото – отримайте гроші: «Якби в наш час на випускнім батьки побачили сина в «прикиді» такім…».


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel