Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
З авіарейсу на Туреччину зняли чоловіка, бо відмовлявся одягати маску і облаяв інших пасажирів

Дебошир лаявся і не хотів одягати захисну маску.

Фото 24 канал.

З авіарейсу на Туреччину зняли чоловіка, бо відмовлявся одягати маску і облаяв інших пасажирів

Спочатку сварка виникла між стюардесою і дружиною хулігана

В Одесі літак не міг вчасно вилетіти через те, що один із пасажирів категорично відмовлявся одягати захисну маску. Він називав себе «авторитетом» і на жаргоні просив іншого пасажира «обозначитися».

Реклама Google

У поліції Одещини 24 каналу повідомили: рішення зняти скандальну пару з борту ухвалив командир авіасудна. Інцидент трапився 17 липня.

Люди аплодували поліції і вслід хулігана кричали прокльони і лайку.

Конфлікт на борту Одеса – Анталія через маску

Спочатку сварка виникла між стюардесою і дружиною хулігана. Він приєднався до суперечки і почав голосно скандалити. Чоловік відмовлявся одягати маску. Жінка голосно кричала у салоні, що «якась дівчинка не має їй нічого вказувати».

Поліцейських запросили на борт після того, як командир літака ухвалив рішення про зняття цієї пари з рейсу. На відео чути крики жінки, що вона не піде під ніяку адмінвідповідальність, бо свою відповідальність вона виконала перед людьми. Вона стверджувала, що боролася із коронавірусом, рятуючи людей.

– У мене через півтора тижня починається нова хвиля. Я півтора року пи**ячила на цей ковід. Я рятувала людей від ковіду, я маю право відпочити, – галасувала одна з пасажирок.

Зрештою дебошира вивели із салону літака. Люди аплодували поліції і вслід хулігана кричали прокльони і лайку.

Сам дебошир кинув у пасажирів якимись паперами і зі злістю вийшов. Чи долучилася до нього дружина – інформації немає. На порушника склали протокол за статтею 173 адмінкодексу – дрібне хуліганство.

Читайте також: 

Джерело: 24 канал
Telegram Channel