Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Скандал зі «зникненням» сім'ї отримав новий поворот: на них подали п'ять заяв

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Скандал зі «зникненням» сім'ї отримав новий поворот: на них подали п'ять заяв

На подружжя із Вінниччини, інцидент із загадковим зникненням яких разом із маленькою дитиною на Житомирській трасі обговорювала вся країна, поскаржилися до правоохоронних органів. Їх звинуватили у шахрайстві з грошима

Правоохоронці вже зареєстрували декілька заяв від потерпілих, розпочато нове розслідування. Про це OBOZREVATEL стало відомо з власних джерел (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).

Нагадаємо, йдеться про 34-річного Володимира Казьміна та його 48-річну дружину Оксану, які разом із 4-річним сином зникли 27 липня. Того дня подружжя зібрало речі й поспішно покинуло будинок у селі Яришівка, що в Тиврівському районі Вінницької області.

Зниклих оголосили у всеукраїнський розшук, орієнтування щодо прикмет дорослих і дитини було розіслано всім поліцейським підрозділам у різних регіонах країни.

Рідним вони сказали, що їдуть на морський відпочинок в Одеську область. А вже через деякий час зв’язок із ними зник. Адже Казьміни вимкнули телефони, видалили не лише фото, а й всі свої сторінки в соцмережах.

Камери відеоспостереження востаннє зафіксували родину в їхньому чорному BMW на іноземній реєстрації на Житомирській трасі. Зниклих оголосили у всеукраїнський розшук, орієнтування щодо прикмет дорослих і дитини було розіслано всім поліцейським підрозділам у різних регіонах країни. Пошуками займалися рідні, допомагали в цьому й ЗМІ.

Прикметно, що в селі, де мешкала родина, зникнення пов'язували з великими грошима. За словами місцевих, Казьміни займалися бізнесом, зокрема обміном валют на ринку. Йшлося нібито й про мільйонні борги.

Читайте також: На Горохівщині – скандал: більше сотні селян прийшли на мітинг проти орендаря ставка (Фото, відео).

Через більш як тиждень, 4 серпня, Володимира, Оксану й маленького Микиту Казьміних виявили на Закарпатті. Із ними було все гаразд, дорослих і дитину після з’ясування обставин зникнення правоохоронці відпустили додому.

За даними співрозмовників, дорослі ховалися від великих боргів в одному з маленьких сіл Закарпатської області. Нині на них уже подано п’ять заяв від потерпілих про шахрайські дії – через те, що ті взяли гроші в борг, а самі зникли.

Правоохоронці вирішують питання про відкриття кримінального провадження за статтею 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає накладення штрафу, покарання у вигляді виправних робіт чи позбавлення волі від трьох до 20 років із конфіскацією майна, залежно від обставин злочину. Розслідування і з’ясування всіх подробиць у справі триває.

Telegram Channel