Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Показали, як будують спортивне ядро на стадіоні у Ковелі

Стадіон буде з природнім покриттям, штучним поливом, поліуретановими біговими доріжками.

Фото із сторінки Ігоря Чайки у Facebook.

Показали, як будують спортивне ядро на стадіоні у Ковелі

Уряд виділив 20 мільйонів на добудову

«Будівництво спортивного ядра на «Локомотиві»: уже встановлюють дренажну систему!», - написав на своїй сторінці у Facebook міський голова Ковеля Ігор Чайка і оприлюднив фото стану робіт на сьогодні.

 

 

Нагадаємо, що 25 червня 2021 року у Ковелі на базі вже реконструйованих приміщень стадіону «Локомотив» відбулося відкриття Транскордонного центру діалогу культур.

Нагадаємо, що 25 червня 2021 року у Ковелі на базі вже реконструйованих приміщень стадіону «Локомотив» відбулося відкриття Транскордонного центру діалогу культур. Проєкт реконструкції відбувався у рамках програми добросусідства ЄС Польща-Білорусь-Україна за рахунок грантових європейських коштів та спільними зусиллями з Ковельською міською радою. Партнерами Ковеля з реалізації проєкту є однойменні міста Щучин – у Польщі та Білорусі.

Стадіон буде з природнім покриттям, штучним поливом, поліуретановими біговими доріжками.
 

 Читайте також: Модернізацію десяти освітніх закладів у Луцьку завершать до 1 вересня​.

Тим часом уряд виділив додаткових 20 мільйонів гривень на новий етап реконструкції — будівництво спортивного ядра стадіону «Локомотив». Роботи наразі тривають.Стадіон буде з природнім покриттям, штучним поливом, поліуретановими біговими доріжками.

 

 

 

Telegram Channel