Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ярослав Карпук  з Волині переміг на «Чорноморських іграх-2021»

Молодець!

Волинь-нова

Ярослав Карпук з Волині переміг на «Чорноморських іграх-2021»

Сьогодні завершився фінал вокального конкурсу фестивалю «Чорноморські Ігри»

 Стали відомі імена дітей, які посіли перші місця у своїх категоріях, йдеться на сторінці фестивалю.

Минулого року він брав участь у  проекті «Голос.Діти».

Переможців визначали у 7 категоріях. В категорії «Вокалісти 12-16 років» перемогу святкує юний співак із Старої Вижівки Карпук Ярослав. Нагадаємо, що минулого року він брав участь у  проекті «Голос.Діти».

До речі, на сцені фестивалю виступили зіркові гості: MARIETTA  (1-е місце «Чорноморських Ігор – 2003»), МЯТА (конкурсантка «Чорноморських Ігор – 1998»), TAYANNA (3-е місце «Чорноморських Ігор – 2000»), «АНТИТІЛА» та Тіна Кароль (лауреат «Чорноморських Ігор–1999»).

Читайте також: Як співак з Луцька дурів в автобусі (Фото)​.

 Довідково.

«Чорноморські Ігри» — наймасштабніший та найпрестижніший благодійний дитячий фестиваль на території України, який заснований президентом компанії «Таврійські Ігри» Миколою Баграєвим. Цей фестиваль став брендом у професійному та медійному середовищі. Він містить наступні заходи: вокальний конкурс серед дітей віком від 6 до 16 років; дискусійний клуб за участі членів журі конкурсу та відомих медіа персон; музичне шоу за участю українських зірок та інші розважальні програми для дітей та батьків.

Основні завдання фестивалю є: організація великого благодійного свята; пошук, відкриття та розвиток талановитих дітей в Україні; ознайомлення широкого загалу з талановитими дітьми України за допомогою усіх видів комунікацій; популяризація здорового способу життя; організація дитячого дозвілля та відпочинку; популяризація Херсонщини як туристичного краю; обмін досвідом між досвідченими фахівцями музичної галузі та тими, хто лише стає на цей шлях; популяризація української пісні та стимулювання її створення.

Реклама Google

Telegram Channel