Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
«Я буду молитися за тебе» – сказала мама, відпроваджаючи сина у велоподорож протяжністю 5 тисяч кілометрів

Щасливої дороги!

Фото з фейсбук-сторінки Богдана ЛІПИЧА.

«Я буду молитися за тебе» – сказала мама, відпроваджаючи сина у велоподорож протяжністю 5 тисяч кілометрів

Богдан Ліпич з Каменя-Каширського планує відвідати десять Балканських країн та вкотре довести, що відпочивати та знайомитися зі світом не так вже й дорого

Волинянин планує проїхати велосипедом 5 тис. км. «Як це? Я й сам не знаю. Але спробую!» – написав чоловік у фейсбуці та 25 серпня розпочав мандрівку. На шляху Богдана Ліпича 10 країн: Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Північна Македонія, Албанія, Чорногорія, Боснія та Герцеговина, Хорватія і Сербія. При тому хлопець зазначає, що маршрут може змінюватися. «Справа ризикована, адже дорога дуже непередбачувана. Та до ризику готовий: в тому й насолода, що за кожним днем ховається ще одна незвідана сторінка мого життя. У мене свій унікальний шлях. І я його прокладаю для вас, тому в дорозі буду вести щоденник і ділитися досвідом», – зазначає Богдан. 

На шляху Богдана Ліпича 10 країн: Молдова, Румунія, Болгарія, Туреччина, Північна Македонія, Албанія, Чорногорія, Боснія та Герцеговина, Хорватія і Сербія.

 

 Волинянин також зазначає, що коли повідомив про поїздку родичів, то швагро сказав: «У тебе що, «вавка» в голові?», а от мама з тіткою благословили: «Будемо молитися за тебе!». З такими ж словами провів у путь і місцевий священник.

«Зрештою, на цей раз до мандрівки підготувався непогано. А тим більше за плечима непоганий досвід: 2400 км при мандрівці до Парижа.

Читайте такожІз Каменя до Парижа та Амстердама – на велосипеді

Мандрівку Богдана можна підтримати фінансово ТУТ.

Telegram Channel