Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Українці вважають, що якість освіти й медицини за рік значно погіршилась

Загалом 46% опитаних вважають, що якість медичного забезпечення погіршилась або значно погіршилась.

Фото 5 канал.

Українці вважають, що якість освіти й медицини за рік значно погіршилась

Покращення якості освіти відзначають лише 16% опитаних

Якість медичного забезпечення та освіти в Україні за останній рік погіршилась – такі результати соціологічного опитування Групи «Рейтинг», проведеного 10-13 вересня 2021 року, пише «5 канал».

Загалом 46% опитаних вважають, що якість медичного забезпечення погіршилась або значно погіршилась, лише 20% вважають, що вона покращилась.

38% опитаних вважають, що якість освіти погіршилась або значно погіршилась.

38% опитаних вважають, що якість освіти погіршилась або значно погіршилась. Покращення відзначають лише 16% опитаних.

Натомість 63% опитаних відзначили покращення дорожньої інфраструктури. Українці вважають це заслугою місцевої влади (33%) і президента (36%).

Аудиторія: населення України віком від 18 років і старші в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Вибіркова сукупність: 3000 респондентів. Метод опитування: CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing – телефонні інтерв'ю з використанням комп'ютера) на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів.

Помилка репрезентативності дослідження з довірчою імовірністю 0,95: не більше як 1,8%. Терміни проведення: 10-13 вересня 2021 р.

Читайте також: Порошенко розкритикував бюджетну політику монобільшості: працюють на свої конверти, а не на інтереси людей​.

Telegram Channel