Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Шева знову чкурнув до Італії

ЗМІ повідомляють, що зарплата Андрія Миколайовича в Генуї становитиме 1,8 мільйона євро на рік плюс бонуси.

Фото із сайту terrikon.com.

Шева знову чкурнув до Італії

Тим часом «Динамо» Луческу втопилося у «Ворсклі» Максимова, а дружина Петракова тренуватиметься на болгарах давати лупня боснійцям

Вже сьогодні, 11 листопада, Національна збірна України з футболу проведе товариську зустріч із командою Болгарії (початок поєдинку в Одесі – 19.30). Цей матч буде генеральною репетицією перед поєдинком відбору до ЧС­-2022 з командою Боснії і Герцеговини («тризубі» гратимуть 16 листопада на виїзді). Поки ж Олександр Петраков готує «синьо­жовтих» до вирішального матчу у відборі до мундіалю, Андрій Шевченко працевлаштувався у скромній італійській «Дженоа» (поточне 17-­те місце у Серії А із 20 команд).

Тим часом українські клуби в Лізі чемпіонів – «Динамо» та «Шахтар» – нарешті спромоглися забити на груповій стадії турніру бодай один гол на двох (для порівняння: у «Шерифа» з Тирасполя – шість забитих м’ячів). У киян після чотирьох турів сороміцька «суха» різниця м’ячів – 0:7. А ось у гірників таки «розмочена» – 1:9! Героєм – автором гола у ворота «Реала» на «Сантьяго Бернабеу» став 22­річний бразилець Фернандо. Щоправда, «вершкові» забили двічі: дубль на рахунку невтомного 33­річного француза Каріма Бенземи. Обидва українські «гранди» (які на тлі справжніх європейських грандів, на жаль, є відверто посередніми командами), мають в активі по одному очку й посідають у своїх групах останні місця – із вкрай примарними шансами піднятися бодай на щабель угору, аби навесні продовжити єврокубкову кампанію хоча б у Лізі Європи.

Веселіше пішли справи у «Зорі» в Лізі конференцій. Підопічні Віктора Скрипника – після мінімальної виїзної перемоги над ЦСКА у Софії – дотиснули болгарський клуб і в Запоріжжі – на 87­-й та 90+5­й хвилинах забивали іранці Шахаб Захеді та Аллах’яр Сайадманеш.

Веселіше пішли справи у «Зорі» в Лізі конференцій.

За три дні після єврокубкового поєдинку з ЦСКА Шахаб Захеді неабияк «запалив» і в УПЛ – оформивши хет­трик у ворота рівненського «Ве­реса».

Натомість у матчі між «Чорноморцем» та «Рухом» розгорнулася справжня драма. Спочатку одесити тричі забили, згодом тричі пропустили, проте на 89­-й хвилині таки видряпали перемогу з хокейним рахунком 4:3!

Авторами ж найбільшої сенсації 14­го туру стали футболісти полтавської «Ворскли». Підопічні Юрія Максимова у Києві перервали вражаючу 30­матчеву безпрограшну серію «Динамо» в УПЛ. Тож підопічних Мірчі Луческу в турнірній таблиці за додатковими показниками випередив «Шахтар» Роберто Де Дзербі.

Результати 14-­го туру в УПЛ: ФК «Олександрія» – «Металіст 1925» – 2:0; «Минай» – ФК «Маріуполь» – 0:2; «Динамо» – «Ворскла» – 1:2; «Чорноморець» – «Рух» – 4:3; «Інгулець» – СК «Дніпро­1» – 0:1; «Колос» – «Шахтар» – 1:3; «Зоря» – «Верес» – 3:0; ФК «Львів» – «Десна» – 0:2.

У гонці бомбардирів попереду Віктор Циганков («Динамо») – 9 голів (4 – з пенальті).

А ось луцька «Волинь», поступившись хмельницькому «Поділлю», вкотре довела й без того очевидне: нині «хрестоносці» ні на що серйозне в Першій лізі не претендують. Аби лиш без уболівальницьких жмень валідолу зберегти прописку вже у другому за рангом дивізіоні українського футболу…

Результати 17-­го туру в Першій лізі: «Агробізнес» – «ВПК­Агро» – 1:0; «Нива» – «Кривбас» – 1:2; «Кремінь» – СК «Краматорськ» – 0:1; «Прикарпаття» – «Олімпік» – 2:1; «Гірник­Спорт» – «Полісся» – 1:0; ФК «Ужгород» – «Металіст» – 0:2; «Поділля» – «Волинь» – 2:0; «Альянс» – «Оболонь» – 3:2.

В гонці бомбардирів лідирує Матеус Вієйра Кампос Пейшоту («Металіст») – 11 голів (3 – з пенальті).

Сергій ХОМІНСЬКИЙ

Реклама Google

Читайте також: Петраков вже знає, ким замінить травмованого Миколенка у збірній України.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel