Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Тіна Кароль здивувала невдалим вибором вбрання (Фото)

Тіна Кароль.

Фото: 24 Канал.

Тіна Кароль здивувала невдалим вибором вбрання (Фото)

Стиль Тіни Кароль останнім часом дуже змінився. Одним шанувальникам «нова» співачка зовсім не подобається, інші в захваті від її експериментів із зовнішністю

Раніше українська виконавиця намагалася підкреслювати свої апетитні форми та жіночі вигини, а зараз стала виглядати молодшою. Але, на жаль, їй не завжди вдається вміло підібрати одяг, щоб не лише похвалитися трендами, а й підкреслити свою фігуру, передає showbiz.today.

Носити шорти з колготками нині вважається моветоном, а тим більше одягати літні трикотажні шорти на теплі зимові колготки, так взагалі ні в які ворота.

Наприклад, із шанувальниками в особистому акаунті в Інстаграм-сторіз Тіна Кароль поділилася кадрами зі свого останнього виходу у світ у столичний бутік бренду, з яким вона створила нову колекцію туфель.

 

 У кадрі виконавиця з'явилася у щільних колготках, чобітках-панчохах, чорному облягаючому лонгсливі та білих трикотажних шортах. Носити шорти з колготками нині вважається моветоном, а тим більше одягати літні трикотажні шорти на теплі зимові колготки, так взагалі ні в які ворота. До того ж таким чином зірка розділила свою фігуру на три частини, зробивши ноги візуально коротшими, а зону стегон ширшою.Волосся Тіна Кароль залишила розпущеним, нафарбувала губи улюбленою червоною помадою, а образ завершила багатошаровою окрасою на шиї.

Читайте також: Гульнув на 800 тисяч: у Польщі український заробітчанин спустив усі зароблені гроші в стриптиз-барі.

Реклама Google

Telegram Channel