Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Путін хоче сховатися в Сибіру біля шаманів?

Володар Кремля повірив в цю окультну течію і регулярно проводить відповідні обряди.

Фотоколаж із сайту made-inussr.livejournal.com.

Путін хоче сховатися в Сибіру біля шаманів?

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу запропонував перенести столицю країни в Сибір, а, крім того, побудувати там п’ять нових міст із населенням до мільйона осіб

За оцінками експертів Світового банку, в Росії 25 мільйонів людей мешкають там, де жити неможливо, – це екстремальні з кліматичної точки зору місця. Тому виразно намітився відтік росіян із Сибіру в Європейську частину країни. Наприклад, населення Магаданської області раз на п’ять років оновлюється на 50 відсотків. Тому ідею міністра Шойгу перенести столицю країни на північний схід, майже всі вважають абсурдною.

Утім, дехто пов’язує її з бажанням догодити володарю Кремля, адже саме в Сибіру він набирається особливих сил перед важливими зустрічами. Тому, щоб не літати туди-сюди, столицю Росії можна перенести.

Саме в Сибіру він набирається особливих сил перед важливими зустрічами.

«За словами численних джерел у Москві, Путін і Шойгу час від часу їздять у Сибір не просто відпочивати, а здійснюють там усілякі шаманські дійства. Після історії з якутським шаманом Олександром Габишевим, у котрого Путін сильно повірив, а також під впливом міністра-тувинця російський президент став довіряти цій окультній течії і регулярно проводити відповідні обряди. Для цієї мети в безлюдному місці в Сибіру на березі річки Хемчик навіть побудували спеціальне капище у вигляді золотої юрти», – розповів журналіст-міжнародник Іван Яковина.

До речі, ця юрта нещодавно стала об’єктом дослідження російських ЗМІ. «Які жертви і яким демонам Путін та Шойгу приносили цього разу, ми не знаємо. Але відомо, що коли вони були в Сибіру, за дивним збігом обставин там же загинув міністр із надзвичайних ситуацій Євген Зіничев, якого офіційно називали наступником Путіна. Як саме це сталося, ніхто не знає, офіційні версії суперечать одна одній», – ошелешив журналіст.

Микола ДЕНИСЮК

Читайте також: Путін зголосився стати добровольцем під час експерименту з вакциною від COVID-19

Telegram Channel