Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У 24 роки має 21 дитину.  А мріє про 105!

«Наше кохання має дати багато плодів!».

Фото instagram.com/batumi_mama.

У 24 роки має 21 дитину. А мріє про 105!

Хоча перше їхнє спільне маля з’явилося на світ лише у березні 2020-го. Тоді звідки одразу стільки, запитаєте? Справа в тому, що молода росіянка і на 33 роки старший від неї турок будують у грузинському Батумі сімейну імперію за допомогою сурогатних мам

24–річна росіянка Крістіна Озтюрк виховує 21 дитину, народжену сурогатними матерями від свого 57–літнього чоловіка–мільйонера Галіпа Озтюрка (на фото). Щороку жінка витрачає 67,7 тисячі фунтів стерлінгів на 16 няньок. Як пише The Daily Mail, у планах росіянки — 105 біологічних дітей.

«Я можу сказати вам одне: мої дні ніколи не бувають нудними».
«Я можу сказати вам одне: мої дні ніколи не бувають нудними».

 Із Галіпом, власником елітної нерухомості, уродженцем Туреччини, москвичка познайомилась у прибережному місті Батумі в Грузії. За її словами, «це було кохання з першого погляду у перший день відпочинку».

Галіп, своєю чергою, говорить про лагідний характер обраниці та її постійно усміхнене обличчя.

Зараз вони мешкають у триповерховому маєтку в Батумі. У Галіпа також є власні діти від першого шлюбу, проте росіянка тільки рада великій родині.

Спершу пара погодилась, що Крістіна буде народжувати щороку по дитині, але потім обоє зрозуміли, що репродуктивної здатності молодої дружини «не вистачить на задоволення їхніх вимог». Тому скористалися послугами сурогатних матерів в одній із клінік Батумі, що обійшлося гаманцю Галіпа у майже 10 тисяч доларів за одну вагітність. Хоч у подружжя 16 няньок, Крістіна, яка також має 6–річну доньку від попередніх стосунків, наполягає, що хоче піклуватися про дітей, як усі звичайні мами.

Спершу пара погодилась, що Крістіна буде народжувати щороку по дитині, але потім обоє зрозуміли, що репродуктивної здатності молодої дружини «не вистачить на задоволення їхніх вимог».

Перша дитина у Крістіни та Галіпа народилась у березні 2020 року, а остання — 21–ша — всього три місяці тому. «Я можу сказати вам одне — мої дні ніколи не бувають нудними. Кожен особливий. Від планування розкладу роботи няньок до покупок для сім’ї», — розповідає Крістіна.

Читайте також: До сліз: про бідну бабусю, що виявилася найбагатшою людиною.

Щотижня вона витрачає 4 тисячі фунтів стерлінгів на предмети першої потреби, в тому числі 20 великих пакетів підгузків, 53 упаковки дитячої суміші тощо.

Няні стежать за дітьми навіть уночі, проте конкретне маля за конкретною жінкою не закріплене. Сама Крістіна стверджує, що у неї «особливий зв’язок» із кожною дитиною.

Віолетта ОРЛОВА.
Джерело: unian.ua.

Telegram Channel