Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Випила вина і впала в кому: у Рівненській області школярка потрапила до реанімації після посиденьок у кафе

Лікарі врятували життя дівчини.

Фото ТСН.

Випила вина і впала в кому: у Рівненській області школярка потрапила до реанімації після посиденьок у кафе

Мешканка Березнівщини ухилялась від виконання батьківських обов`язків щодо виховання неповнолітньої дочки – до такого висновку дійшов суд після розгляду справи

Дівчина розпивала алкогольні напої, після чого її доставили в Березнівську центральну районну лікарню із діагнозом: кома неясного генезу, пише rivne.media. На матір склали адміністративний матеріал за невиконання батьківських обов’язків. У судовому засіданні, під час якого розглядали ймовірність притягнення жінки до відповідальності, вона щиро розкаялась у вчиненому. Вона просила звільнити її від сплати судового збору у зв`язку зі скрутним матеріальним становищем, оскільки має на утриманні 10 дітей.

Суд визнав матір винною в ухилянні від виконання батьківських обов`язків.

Сама ж дівчина пояснила, що того дня вона разом із однокласниками святкувала у кафе. Там вони придбали спиртне, вона випили трішки вина і відчула себе недобре, а згодом її стан погіршився та їй викликали «швидку».

Суд визнав матір винною в ухилянні від виконання батьківських обов`язків щодо виховання неповнолітньої дочки та призначив штраф у розмірі 850 гривень, а також звільнив від сплати судового збору.

Читайте також: Волинянка нарікає на злодіїв, які промишляли в її льосі​.

Telegram Channel