Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
39-річна жінка, яку збив у Луцьку неповнолітній, у вкрай важкому стані

Потерпіла перебуває у реанімації.

Фото volynnews.com.

39-річна жінка, яку збив у Луцьку неповнолітній, у вкрай важкому стані

У неї важка черепно-мозкова травма, переломи правої руки та лівої ноги

39-річна жінка, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «ТамТаму» в Луцьку, – в реанімації у вкрай тяжкому стані, передають Волинські Новини.

Як повідомив завідувач віддділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги Микола Пемпко, жінку, яка була у найбільш критичному стані, без свідомості, одразу доправили у Волинську обласну клінічну лікарню.

«Її прооперували, жінка лежить у реанімації у важкому стані, є загроза її життю. Травми жінки вкрай важкі, до тями вона ще не приходила. Наразі вона підключена до апарату ШВЛ», – повідомив медик.

Чоловік постраждалої наразі за кордоном, біля неї – її рідні.

З його слів, потрібно ще мінімум дві операції.

«Все робимо для того, щоб її врятувати», – сказав Микола Пемпко.

Чоловік постраждалої наразі за кордоном, біля неї – її рідні. 5-річний син жінки також постраждав, він у дитячій лікарні.

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 14 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.

Читайте також: На Волині автомобіль збив 15-річну дівчину, яка переходила дорогу на пішохідному переході.

Telegram Channel