Курси НБУ $ 41.33 € 44.71
 На Волині бойовий офіцер став Дідом Морозом

Для сімей загиблих Героїв влаштували справжнє свято.

Фото Алли Лісової

 На Волині бойовий офіцер став Дідом Морозом

Сім’ям загиблих Героїв у Нововолинську та сусідніх селах вручили солодкі подарунки та фінансову допомогу

Для дітвори шахтарського міста, чиї батьки загинули на Сході, свято розпочалося ще з дня Святого Миколая. Тоді начальник Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Олександр Кондисюк, який пройшов війну і полон, а зараз є ще й депутатом Володимир-Волинської районної ради,  спільно з членами місцевих громадських організацій «Ветерани АТО та «Незламні нововолинці» » вручили їм подарунки.

Одягнувши костюм Діда Мороза, він став справжнім благодійником для сімей загиблих Героїв, які отримали, крім солодощів, фінансову підтримку.              

 Читати також: На Волині побратими загиблого сина привітали маму Героя.

  А 31 грудня, напередодні Нового року, Олександр Кондисюк разом із своїми колегами продовжив новорічну естафету. Одягнувши костюм Діда Мороза, він став справжнім благодійником для сімей загиблих Героїв, які отримали, крім солодощів, фінансову підтримку. Треба було бачити обличчя матерів і дружин, для яких цей візит став приємною несподіванкою, – вони світилися від радості. А наступного дня голова ГО «Незламні нововолинці» батько кіборга Володимир Демчук спільно з пастором церкви Святої Трійці ХВЄ Володимиром Грицаком також привітали родини тих, чиї імена навічно записані в Книгу пам’яті, вручили продуктові набори до святкового столу.

Роксолана ВИШНЕВИЧ.

Реклама Google

Telegram Channel