Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Чоловік волинянки, яка загинула в авіакатастрофі МАУ, щодня купує квіти і йде на могилу (Відео)

Час не зцілює рани.

Фото із сайту volynnews.com.

Чоловік волинянки, яка загинула в авіакатастрофі МАУ, щодня купує квіти і йде на могилу (Відео)

Елла Танова – тітка Юлії Сологуб – розповіла, що її племінниця мріяла подорожувати та побачити світ. Бортпровідниця загинула в катастрофі МАУ 8 січня 2020 року

Про це повідомляє 24 канал.

Танова розповіла, що Юлія працювала в авіації близько року. Бортпровідницею вона стала після закінчення філологічного факультету в Києві.

Юлія вийшла заміж у 2018 році. Чоловік дуже важко переживає втрату коханої.

Юлія вийшла заміж у 2018 році. Чоловік дуже важко переживає втрату коханої.

«Усім важко. Чоловік щодня ходить на могилу до Юлічки. Щоранку прокидається, купує квіти і йде до неї. А потім на роботу», – розповіла тітка. Втрата Юлії стала трагедією для її родини. Час не зцілює рани. Мама загиблої тримається тільки на тому, що є ще одна молодша дочка. Водночас страждання не припиняються. Іноді жінка навіть не відповідає на телефонні дзвінки, бо не може говорити. Вона весь час плаче.Читати ще: Авіакатастрофа літака МАУ в Ірані: назвали імена ймовірних причетних до трагедії

Нагадаємо, 8 січня 2020 року в Ірані після зльоту з аеропорту Імама Хомені збили пасажирський літак МАУ Boeing-737 рейсу PS752, який прямував за маршрутом Тегеран–Київ.

На борту збитого літака МАУ перебували громадяни шести країн – України, Ірану, Канади, Швеції, Афганістану та Великої Британії. Усі 176 осіб загинули, серед них – 11 українців (9 членів екіпажу і 2 пасажири), а також 55 громадян та 30 постійних мешканців Канади. В авіакатастрофі загинула й 25-річна уродженка Нововолинська Юлія Сологуб, яка працювала бортпровідницею.

Після кількох днів заперечень іранська влада 11 січня визнала, що український літак був помилково збитий зенітно-ракетним комплексом протиповітряної оборони.

Президент Володимир Зеленський 29 грудня надав звання Героїв України з удостоєнням ордена «Золота Зірка» членам екіпажу рейсу PS752.

Читайте також: На межі: Чоловік веде щоденник сварок з жінкою

Канадська розвідка отримала аудіозапис розмови, ймовірно, міністра закордонних справ Ірану Джавада Заріфа, який стосується можливих причин збиття літака МАУ поблизу Тегерана.

Telegram Channel