Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Велика помилка Зеленського». Сенцов прокоментував переслідування Порошенка

«Обвинувачення у державній зраді не знайде підтримки, ні у населення, ні у західних партнерів».

Фото РБК.

«Велика помилка Зеленського». Сенцов прокоментував переслідування Порошенка

Колишній політв'язень вважає, що обвинувачення Порошенка у державній зраді не знайде жодної підтримки

Політичне переслідування п’ятого президента і лідера опозиції Петра Порошенка – це велика помилка Зеленського. Таку заяву у соцмережах зробив режисер і колишній політв’язень Кремля Олег Сенцов.

Зрозуміло, що Порошенка не зможуть посадити – мета знищити політичного опонента перед наступними президентськими та парламентськими виборами.

«Обвинувачення у державній зраді не знайде підтримки, ні у населення, ні у західних партнерів, та розвалиться врешті-решт у суді. Зрозуміло, що Порошенка не зможуть посадити – мета знищити політичного опонента перед наступними президентськими та парламентськими виборами. Але результат може бути зовсім протилежний і перетворити цей політичний процес на передвиборчу кампанію головного конкурента чинної влади», – наголошує Сенцов.

Він вважає, що наслідки для держави взагалі ризикують бути руйнівними, які підривають довіру до держави та її інституцій, і особливо небезпечні на фоні продовження Росією підготовки до нового вторгнення.

Читайте також: Безкоштовний адвокат, якого хотіли нав’язати Порошенку, вважає, що його планували затримати в аеропорту​.

Реклама Google

Telegram Channel