Курси НБУ $ 39.67 € 42.50
Від сьогодні невакцинованих людей не пускатимуть на роботу

Кого це стосується?

Фото ТСН.

Від сьогодні невакцинованих людей не пускатимуть на роботу

Роботи не буде як і заробітної плати

Працівникам органів місцевого самоврядування, державних і комунальних закладів охорони здоров’я та різних комунальних установ та організацій потрібна хоча б одна доза щеплення від коронавірусу.

Про це йшлося у «Сніданку з 1+1».

Якщо щеплення не буде працівників відсторонятимуть від роботи без збереження заробітної плати. Набуває чинності відповідний наказ МОЗу. Він діє від листопада минулого року, але досі стосувалось лише педагогів, чиновників і держслужбовців. Тепер список розширили на медиків та працівників комунальних служб.

Досі  це стосувалось лише педагогів, чиновників і держслужбовців. Тепер список розширили на медиків та працівників комунальних служб.

Нагадаємо, що в Україні щеплення від коронавірусу уже є обов’язковим для працівників центральних органів виконавчої влади, місцевих державних адміністрацій і для освітян. А також – щеплення має бути в працівників стратегічно важливих об’єктів.

Записатися на вакцинацію проти COVID-19 вже сьогодні ви можете у свого сімейного лікаря або за телефоном контакт-центру МОЗ 0-800-602-019. 

Читайте також: За добу 30 січня в Україні зафіксовано 22 026 нових підтверджених випадків коронавірусної хвороби COVID-19 (з них дітей – 2 865, медпрацівників – 337)

Реклама Google

Telegram Channel