Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин показав свій рюкзак безпеки

Документи, ліки, гроші!

Фото Суспільного.

Волинянин показав свій рюкзак безпеки

У ньому є ліки, документи та гроші — це засоби першої необхідності

Ветеран війни, а в цивільному житті медик Тарас Самчук, показав свій «рюкзак безпеки». Про це йдеться в сюжеті Суспільного. 

Чоловік у 2014-му році пішов добровольцем в українське військо. Служив у волинській 51-й окремій механізованій бригаді, потім у 14 ОМБР. Тарас Самчук із побратимами виходив з «Іловайського котла». Каже: досвід збору «рюкзака безпеки» має

Цивільним людям в рюкзаку безпеки чоловік радить мати аптечку з особистими ліками проти хронічних хвороб та засобами для надання першої меддопомоги.

 Гроші та документи ліпше покласти в окремий водонепроникний пакет, а тоді в наплічник. Також в рюкзаку варто мати запальничку, ліхтарик, засоби гігієни, два комплекти спідньої білизни, ніж, запаси їжі на три дні, воду та металевий посуд.

«Сердечні каплі треба мати 100%, знеболюючі, антибактеріальні, йод, джгут, бинт. Аптечка індивідуальна, але, як показує практика, завжди рятує чиєсь інше людське життя», — каже Тарас Самчук.

З його досвіду, гроші та документи ліпше покласти в окремий водонепроникний пакет, а тоді в наплічник. Також в рюкзаку варто мати запальничку, ліхтарик, засоби гігієни, два комплекти спідньої білизни, ніж, запаси їжі на три дні, воду та металевий посуд.

За словами Тараса Самчука, у будь-якій ситуації необхідно зберігати спокій, бо це запорука чітких дій і виважених рішень.

Читайте також: Речниця Білого дому порівняла Росію з лисицею в курнику 

Telegram Channel