Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Анджеліна Джолі насолила російським пропагандистам своїм візитом в Україну (Фото)

Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України.

Фото glavcom.ua.

Анджеліна Джолі насолила російським пропагандистам своїм візитом в Україну (Фото)

Кацарпські пропагандисти обурюються, що акторка поїхала до Львова, а не до окупованої частини Донбасу

російську пропагандистку Тіну Канделакі обурив приїзд до Львова голлівудської знаменитості Анджеліни Джолі.

У соцмережі путіністка написала: «Вперше, коли мене нудить від вигляду Анджеліни Джолі».

Всі російські ЗМІ радісно розтиражували цей пост, приправивши заголовками: «Тіна Канделакі принизила публічно Анджеліну Джолі», «Канделакі різко висловилася про зірку в Україні». 

 

 На думку Канделакі, повідомляє російська пропаганда, цей «візит пов'язаний із бажанням представити росію світовим злом». Канделакі грізно запитує: Чому не «ДНР»?

Тим часом гендиректор «Роскосмосу» Дмитро Рогозін написав нескладний вірш, який присвятив приїзду Джолі до Львова.

 У перших рядках свого листа він висловлює захоплення акторкою, але одразу ж додає, що візитом в Україну «ти, подруго, мене розчарувала». А далі запрошує Джолі на Донбас, де є горілка, пиво, квас. 

 

 До слова, не всі російські видання наважилися написати, що Анджеліна Джолі приїхала до України. Деякі у своїх матеріалах розмито повідомили, що актриса відвідала Східну Європу.

Нагадаємо, 30 квітня зірка Голлівуду Анджеліна Джолі з гуманітарною місією прибула до України та відвідала львівський залізничний вокзал, де зустріла пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська. 

Нагадаємо, одну з найвідоміших голлівудських зірок заскочили в кафе «Львівські круасани» на Сихові. Несподіваний візит приємно здивував відвідувачів закладу, а українці створили вже чимало мемів в мережі. Зірка прибула під супроводом охорони. 

Опісля вона поїхала до Головного залізничного вокзалу Львова. Там акторка зустріла пасажирів евакуаційного потяга з Покровська.

Джолі встигла поспілкуватися з біженцями на вокзалі міста та відвідати поранених дітей від обстрілів в Краматорську та на Сході країни, поки у Львові не почалась повітряна тривога. Їй довелося бігти в укриття зі всіма людьми

Зазначимо, що Анджеліна Джолі підтримує Україну з перших днів війни та допомагає організувати допомогу для українців, які були змушені залишити свої домівки. Як посол доброї волі ООН нещодавно актриса відвідала шпиталь Pediatrico Bambino Gesu у Римі, де зараз перебувають діти-біженці з України. 

Реклама Google

 

 

Telegram Channel