Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Мешканці Підгайцівської громади зібрали машину допомоги для Луцького зоопарку (Фото)

Фото: Підгайцівська громада.

Мешканці Підгайцівської громади зібрали машину допомоги для Луцького зоопарку (Фото)

Вантажівку продуктів з яблуками, морквою, буряками, горіхами, зерновими та сіном доправили у Луцький звіринець мешканці Підгайцівської громади зі Звірівського, Борохівського та Липинського старостинських округів

Ззібрати харчі для підопічних Луцького зоопарку вирішили після звернення адміністрації закладу до волинян про допомогу, –  зазначив заступник Підгайцівського сільського голови Валентин Приходько. 

Директорка зоопарку Людмила Денисенко розповіла, що через воєнні дії кількість відвідувачів скоротилась, як і час роботи закладу. З лютого звіринець певний час не працював, та й зараз відвідувачів не так багато, аби прибутки дозволяли забезпечувати повноцінний раціон тваринам та стабільність колективу, який обслуговує велике господарство.

Дитячий квиток для діток від 3 років нині коштує 50 гривень, дорослий – 80 гривень. Усі зароблені кошти йдуть на закупівлю харчів для усіх звірів - від левів до шиншил, риби у ставку та птахів у просторих вольєрах.

«Щиро дякуємо мешканцям Липин, Борохова, Діброви, Вишнева, Звірова та Олександрії за овес, який привозили мішками, горіхи, моркву, буряки, сухарі, хліб, яблука свіжі та сушені, сіно та солому в тюках. Сподіваємося наш вклад у добру справу допоможе адміністрації пережити воєнний час та збереже життя і здоров’я тваринкам, яких так люблять наші діти.  Користуйтесь затишшям, влаштуйте сімейний відпочинок і приходьте у зоопарк, приносьте гостинці. Тут дуже чекають відвідувачів, вкладають багато праці та любові у кожен кущик, кожну квіточку, аби зробити Луцький зоопарк затишним і гарним місцем відпочинку», – сказав Валентин Приходько.

Нагадаємо, дитячий квиток в зоопарку для діток від 3 років нині коштує 50 гривень, дорослий – 80 гривень. Усі зароблені кошти йдуть на закупівлю харчів для усіх звірів –  від левів до шиншил, риби в ставку та птахів у просторих вольєрах.

Читайте також: У місті на Волині до відділення поліції прийшли три лосі (Відео)

 

 

 

 

Джерело: Пресслужба Підгайцівської сільської ради
Telegram Channel