Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Голова Волинської облради взяв участь у забігу, щоб допомогти зібрати кошти для прикордонників (Фото)

Посадовець змінив офіційний костюм на спортивний.

Фото зі сторінки Григорія Недопада у Facebook.

Голова Волинської облради взяв участь у забігу, щоб допомогти зібрати кошти для прикордонників (Фото)

До благодійної акції у Луцьку долучилося чимало волинян

Захід відбувся в Центральному парку імені Лесі Українки. Під час забігу вдалося зібрати близько 70 тисяч гривень для українських прикордонників. 

«Долучився до участі, щоб підтримати ініціативу держприкордонслужби, залучити додаткові благодійні ресурси, а також і увагу громадськості до тих, хто цілодобово стоять на сторожі безпеки і захисту Волині.

У час, коли точиться війна, і простим життя не назвеш навіть у тилу, сотні лучан і гостей міста прийшли, щоб підтримати наших оборонців.

Нині ми спільними зусиллями робимо все можливе і неможливе для укріплення рубежів, а також для підтримки і оснащення прикордонників. Ця акція стала хорошим доповненням до проробленої роботи. На сьогодні наша область надійно захищена, а люди, які стоять на варті, підготовлені й забезпечені необхідним», – написав у фейсбуці голова обласної ради Григорій Недопад.

Посадовець зазначив, що його приємно вразила небайдужість волинян, адже участь у забігові взяло чимало охочих.

«У час, коли точиться війна, і простим життя не назвеш навіть у тилу, сотні лучан і гостей міста прийшли, щоб підтримати наших оборонців. Все для перемоги – сьогодні це пріоритет кожного з нас», – підсумував Григорій Недопад.

 
 
 
 

Читайте також: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel