Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Російська актриса виправдалася за прапор України на балконі

Оксана Фандера родом з Одеси.

Фото kp.ua.

Російська актриса виправдалася за прапор України на балконі

Оксана Фандера вирішила закрити коментарі у себе на сторінці

Російська актриса і модель Оксана Фандера, яка народилася в Одесі, пояснила свій вчинок. Раніше вона виклала фото, де у неї на балконі висить прапор України. Зірка підкреслила, що її пост і фото не всі зрозуміли правильно. Про це вона повідомила у своєму Telegram-каналі. З цієї ж причини, а також через хейта в її бік, Оксана змушена обмежити можливість коментувати публікації.

Сама думка про те, що мої дії – текст і фото, здатні бути так невірно витлумаченими, що викликають у людей не світло, а темряву, внутрішню темряву, для мене нестерпна.

«В силу обставин, що склалися, тобто емоцій, які переповнюють всіх і кожну небайдужу людину, незалежно від людської, громадянської і політичної позиції, в силу того, що деякі гарячі голови навідліг б'ють словесно незгодних з ними, і отримують у відповідь таку ж агресію, в силу того, що захищаючи свою позицію, люди, в запалі забувають про те, що «вище милосердя – це милосердя до немилосердних», я, прислухавшись до поради одного з коментуючих, змушена закрити коментарі», - написала Фандера. 

«Сама думка про те, що мої дії – текст і фото, здатні бути так невірно витлумаченими, що викликають у людей не світло, а темряву, внутрішню темряву, для мене нестерпна», - уточнила актриса. 

Також вона виклала фото, яке підписала так: «Сто днів після дитинства. 03.06.22». Можливо, це відсилання до того, що саме 3 червня 2022 року - 100 днів з дати повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel