Курси НБУ $ 39.43 € 42.85
Навіщо в одній із луцьких громад місцеві сіли за круглий стіл з переселенцями

Результати дослідження опрацюють.

Фото: Боратинська ТГ.

Навіщо в одній із луцьких громад місцеві сіли за круглий стіл з переселенцями

Люди радилися, як спільно діяти задля розвитку

З моменту повномасштабного вторгнення росії у Боратинській громаді побували понад 2000 вимушених переселенців. Нині тут проживають 740 внутрішньо переміщених осіб (ВПО).

Про це повідомляють на веб-сайті Боратинської громади.

Які виклики та загрози відчувають ВПО та місцеві жителі? Що сприяє, а що стоїть на заваді у їх комунікації? Як об’єднати спільні зусилля для розвитку? Про все це йшлося під час фокус-груп, що відбулися у п’ятницю, 10 червня, у Боратинській громаді. Місцеві мешканці та люди, які були змушені покинути свої домівки через війну, напрацьовували першочергові кроки для згуртування, взаємопідтримки та ефективної роботи у ці складні часи.

 Місцеві мешканці та люди, які були змушені покинути свої домівки через війну, напрацьовували першочергові кроки для згуртування, взаємопідтримки та ефективної роботи у ці складні часи.

Результати дослідження опрацюють та подадуть в аналітичному звіті, з яким публічно зможуть ознайомитися усі зацікавлені.

Заходи організував Волинський інститут права в межах проекту «Соціальна інтеграція ВПО через розвиток громад у партнерських громадах проекту USAID «ГОВЕРЛА» у Волинській області, що підтримується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) USAID Ukraine – USAID Україна через Проект USAID «ГОВЕРЛА».

Читайте також:Менеджери, інженер, касир, вихователь – переселенці шукають роботу у Нововолинську

Реклама Google

Telegram Channel