Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Волинянка вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії

Це найбільш успішна бордингова школа на Південно-Західному півострові.

Фото Буга.

Волинянка вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії

Учениця 11-В класу Нововолинського наукового ліцею Вікторія Матвіюк вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії – West Buckland

Учениця 11-В класу Нововолинського наукового ліцею Вікторія Матвіюк вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії – West Buckland.

Дівчина – переможниця олімпіад та конкурсів. За допомогою програми UGS школярка вступила до однієї з найкращих приватних шкіл Великої Британії – West Buckland. Здобула грант на освіту, який цілком покриє навчання, проживання, харчування та інші потреби. 

Про це повідомили на сторінці Нововолинського ліцею у фейсбуці.

Це найбільш успішна бордингова школа на Південно-Західному півострові, а також входить у топ-40 усіх приватних шкіл Британії. Була заснована ще 1858 року. 

Серед її випускників  – відомий англійський письменник Брайан Олдіс, науковець та засновник Лондонської школи економіки Джон Ашворт, драматург Дональд Фредерік Делдерфілд, олімпійські чемпіони, футболісти, телеведучі. 

«Уже з вересня наша випускниця стане студенткою West Buckland, і ми не сумніваємося, що ця талановита дівчина буде гордістю цього престижного закладу. Віка вступила до Нововолинського наукового ліцею після 9 класу, до цього навчалася у невеличкому селі Заболотці Литовезької громади. 

Серед випускників  – відомий англійський письменник Брайан Олдіс, науковець та засновник Лондонської школи економіки Джон Ашворт, драматург Дональд Фредерік Делдерфілд, олімпійські чемпіони, футболісти, телеведучі. 

Але ще в молодших класах проявила себе як наполеглива, старанна, працьовита та обдарована учениця. Вона активно брала участь і перемагала в олімпіадах та конкурсах на других і третіх етапах. При цьому дівчина є першою помічницею мами по господарству, адже живуть вони в селі, а найголовніше, що в родині, окрім Віки, є ще п’ятеро дівчаток і один хлопчик. 

Ми дуже раді, що саме наш заклад дав можливість Вікторії ще більше проявити свої таланти, поглибити знання з багатьох предметів, стати справжньою зіркою і прикладом для наслідування не тільки молодшим сестричкам та братику, але й багатьом ліцеїстам! Переконані, що такі діти – майбутнє нашої України. Дякуємо батькам за талановиту донечку і віримо, що всі досягнення Вікторії попереду!», – йдеться в дописі.

 

Читайте також:  Марина Мазенко: «Після трьох днів інтенсивної роботи мені запропонували контракт»

Telegram Channel