Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
12-річну дочку російського режисера зацькували в школі за футболку з надписом «Ні війні»

Нині дитина навчається вдома.

Фото Pixabay.

12-річну дочку російського режисера зацькували в школі за футболку з надписом «Ні війні»

Оксана Карас розповіла, що була змушена перевести свою дитину на домашнє навчання

Російський режисер родом з Харкова Оксана Карас разом з 12-річною дочкою живе і працює в Росії. Вона розповіла, як під час війни в Україні її дочка прийшла до школи у футболці з написом «Ні війні», але однокласники засудили її за антивоєнний заклик, передає УНІАН.

Вона намагалася достукатися до них, пояснити, що не можуть бути 40 мільйонів українців – нацистами, що сама вона наполовину українка, що це погано, вмирають люди.

В інтерв'ю Катерині Гордєєвій Карас зі слів своєї дочки розповіла, що напередодні вторгнення Росії в Україну її однокласники обговорювали війну і раділи ймовірним бойовим діям. При цьому сама дівчинка спробувала напоумити їх і пояснити, що війна - це погано.

«Вона сама з ними поговорила, написала на футболці «Ні війні». Вчителі нічого не сказали, але з однокласниками вона посварилася. Вона намагалася достукатися до них, пояснити, що не можуть бути 40 мільйонів українців – нацистами, що сама вона наполовину українка, що це погано, вмирають люди», – розповіла Карас.

Також вона додала, що однокласники не пішли на контакт з її дочкою Катериною. Вони довели її до сліз, тому вона вирішила перевести дитину на домашнє навчання.

Останні новини: 

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel