Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Бив кохану і викинув оголеною з готелю: легенда футболу постав перед судом (Фото)

Зловмиснику винесли вирок.

Фото Укрінформ.

Бив кохану і викинув оголеною з готелю: легенда футболу постав перед судом (Фото)

Райан Гіггз може отримати серйозне покарання за свої вчинки

Легендарний футболіст «Манчестер Юнайтед» і колишній головний тренер збірної Уельсу Райан Гіггз, схоже, отримає жорстоке покарання за свої вчинки.

Гіггз постав перед судом за звинуваченням у нападі на свою колишню партнерку Кейт Гревілл. Він заперечує всі звинувачення.

Про це повідомляє видання The Sun, передає УНІАН.

Гіггз обіцяв відправити інтимні фото жінки друзям, якщо вона не зробить те, що він сказав.

За даними джерела, жінка хотіла розірвати токсичні стосунки з легендарним екс-футболістом, який часто нападав на неї і бив. Кейт також звинувачує його в примусовому контролі та загрозах. В ході судового розгляду також з'ясувалося, що Гіггз обіцяв відправити інтимні фото жінки друзям, якщо вона не зробить те, що він сказав.

Постраждала і сестра Гревілл - Емма. Вона намагалася втрутитися в конфлікт, за що Гіггз вдарив її ліктем в щелепу. Коли пара відпочивала в готелі Stafford в Лондоні, Кейт звинуватила коханого у флірті, а той у відповідь вдарив її ногою в спину і викинув з номера голою.

Цей жах тривав з грудня 2017 року по листопад 2020 року, як зазначає 38-річна Гревілл – «час нескінченного циклу емоційного і фізичного насильства». Сам тренер стверджує, що це брехня, і він ніколи не ображав свою кохану, проте суд продовжить розгляд справи.

Повідомляється, що перед судом в якості свідка у справі Гіггза також постане колишній головний тренер «Манчестер Юнайтед» Алекс Фергюсон.

Також свідками в цій справі можуть проходити колишній захисник «Манчестер Юнайтед» Гарі Невілл і колишній виконавчий директор клубу Девід Гілл.

Очікується, що справа Гіггза далі буде передана до королівського суду Манчестера.

Нагадаємо, Райан Гіггз виступав за «Манчестер Юнайтед» з 1990 по 2014 рік і за цей період став абсолютним рекордсменом за кількістю проведених ігор у складі «червоних дияволів» - 963 матчі. Валлієць є найтитулованішим гравцем в історії британського футболу, який виграв 13 чемпіонських трофеїв вищого дивізіону Англії.

Крім кар'єри футболіста, Райан Гіггз також керував збірною Уельсу в період з 2018 по 2020 рік. Після того, як йому пред'явили звинувачення, Гіггз за власним бажанням пішов з поста головного тренера команди.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel