Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
«Країна бореться, поки боретеся ви особисто»

Все буде Україна!

Фото ілюстративне.

«Країна бореться, поки боретеся ви особисто»

Пропонуємо прочитати найяскравіші за тиждень думки і цитати

Валерій ЗАЛУЖНИЙ, головнокомандувач ЗСУ, про мобілізацію в росії:

 

 «Широкомасштабний наступ противника не злякав нас. Більше того, ми об’єдналися та гідно зустріли ворога. Оголошення мобілізації в росії є тому підтвердженням. Сотні тисяч чоловіків та жінок захищають рідну землю, власні домівки, своїх дітей і майбутнє України. Тому жодні заяви військово-політичного керівництва країни-агресора не вплинуть на нашу готовність боротися за свою свободу. Ми знищимо всіх, хто зі зброєю прийде на нашу землю – чи добровільно, чи за мобілізацією. Тримаймо стрій! Перемога буде за нами!».

Роман ДОНІК, волонтер, про реакцію військових на мобілізацію в росії:

 

 «Я не знаю, скільки людей відмобілізує окупант. І насправді мені до того нема діла. Бо для нас це нічого принципово не змінює. Будемо битися. Буде важко, але в нас нема іншого вибору. Нам його не залишили. Ми приречені перемогти. Бо інакше, як показали звільнені території, нас усіх знищать та закатують. А ще вони показали, що, захоронень військових та людей, які загинули зі зброєю в руках, в десятки разів менше, ніж закатованих цивільних. Проста арифметика. Нас йдуть нищити. Шанси дуже сильно виростають, коли ми б’ємося. Чим ефективніше б’ємося, тим вищі шанси на перемогу. Просто як двері. Важко, виснажливо, але просто».

Роман ШРАЙК, блогер, про так зване приєднання окупованих територій України до росії:

 

 «путін сам не зрозумів, що натворив. Він думає, що, прирівнюючи Донецьк, Луганськ, Херсон і Мелітополь до російських міст, створив психологічний бар’єр, невидимий кордон. А насправді він остаточно зруйнував психологічний бар’єр між звільненням Бердянська і Сімферополя».

Сергій МАРЧЕНКО, блогер, підприємець, про ймовірність ядерного удару:

 

 «На мою думку, вірогідність глобального ядерного конфлікту дорівнює нулю. Немає жодної країни в світі, включно з росією, в чиїх інтересах це було б. Зберігається реальна загроза тактичного ядерного удару на фронті. Але поки що це не ризики цивільних. Тому якщо ви цивільні та живете далеко від лінії фронту, видихайте і живіть нормальним життям. Ніхто вас в ядерний пил не зітре. «Стиралка» ще не виросла. Не слухайте путіна і експертів, що транслюють власні страхи на вас, щоб зробити собі терапію за ваш рахунок. Думайте логічно і не піддавайтеся страху. Виховуйте дітей, займайтеся спортом, майте здоровий сон, працюйте, допомагайте армії з усіх сил. Країні треба ви, мої любі друзі! Країні треба ваш ресурс. Країна бореться, поки боретеся ви особисто. Не дамо путіну жодного шансу!». 

Павло КЛІМКІН, ексміністр закордонних справ, про внутрішню ситуацію в росії:

 

  «Протести проти мобілізації в рф поки менші, ніж нам би хотілося. Але вони суперважливі. володимира путіна перестають боятися всередині країни, навіть палять його портрети. Він втратив репутацію сильного 
і непереможного. Спочатку у світі, зовні, а тепер 
і всередині. Саме тому він і погрожує ядерними ударами. Не для того, щоб отримати воєнну перевагу, це неможливо... Сьогодні путін сказав, що хоче, щоб росію поважали, маючи на увазі: його та росію. Застосувати ядерну зброю, щоб повернути собі назавжди втрачену повагу, – саме з таким режимом ми маємо справу. Але коли режиму більше не бояться, то це початок його кінця. Так було із всіма імперіями. А якщо російський режим застосує ядерну зброю, то у всіх підручниках буде через кому з гітлером, тільки на першому місці».

Пилип ДУХЛІЙ, військовослужбовець, підприємець, про ставлення до росіян:

 

 «Так, вони ще достатньо сильні, аби чинити нам спротив і окуповувати наші землі. Але це вже агонія. І ми сміємося з них… Ми сміємось, бо вже немає сліз. Залишилась тільки лють і бажання вбивати і гнати цю наволоч подалі від нашої землі, наших домівок.
А може, я помиляюсь? Немає ненависті, немає й русофобії. Є гидь, русогидь. Та сама огида, що її відчуває українець, повертаючись до оселі, де були російські солдати. Хочеться вимити хату хлоркою та освятити.
росіяни, ви смішні й огидні».

Читайте також: «ЗСУ допускають загрозу нової атаки на Київ».

Реклама Google

Telegram Channel