Курси НБУ $ 39.72 € 42.81
ЗСУ вперше у світі знищили новітню російську зенітно-ракетну систему

Цю смертоносну «махіну» російські розробники позиціонували як практично невразливу...

Фото із сайту youtube.com

ЗСУ вперше у світі знищили новітню російську зенітно-ракетну систему

Мова про багатофункційний радар управління вогнем 92Н2Е зенітно-ракетної системи С-400 «Тріумф» (на фото)

Її російські розробники позиціонували як практично невразливу, однак українські воїни змогли знищити С-400, коли вона перебувала у розгорнутому стані. 

Як повідомив журналіст Юрій Бутусов, блискучий успіх ЗСУ визнали навіть у росії, де сповістили про ліквідацію оператора розрахунку радіолокаційної станції під час удару українських воїнів. Згідно з некрологом, лейтенант армії рф Андрій Граков із міста Батайськ Ростовської області був оператором розрахунку БРЛС на С-400.

Вона може отримувати дані від радарів спостереження та здатна відстежувати до 100 цілей одночасно, а також наводити одночасно до 72 зенітних ракет.

Нагадаємо, що ця система перебуває на озброєнні Туреччини та Індії. Вона має вражаючі характеристики. БРЛС, зокрема, може отримувати дані від радарів спостереження та здатна відстежувати до 100 цілей одночасно, а також наводити одночасно до 72 зенітних ракет.

Юрій Бутусов називає машину 92Н2Е «ядром дивізіону С-400», експортна вартість якого сягає 500 мільйонів доларів, без неї уся система втрачає боєздатність. І саме її українські воїни знищили. 

Василь КІТ.

Реклама Google

Читайте також на volyn.com.ua: «У Луцьку ракети повністю знищили об'єкт енергетики: Ігор Поліщук повідомив про наслідки обстрілів​».

Telegram Channel