Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Біля Луцька у будинку вибухнув газовий балон: постраждало двоє людей

Житло майже повністю знищене.

Фото ДСНС.

Біля Луцька у будинку вибухнув газовий балон: постраждало двоє людей

24 листопада підрозділи Служби 101 ліквідували пожежі у житловому секторі в Луцькому, Камінь-Каширському та Ковельському районах

Учора вранці у селі Озерце Луцької міської громади трапилася пожежа в приватному житловому будинку – вогонь охопив дерев’яні конструкції та речі домашнього вжитку.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

Під час пожежі постраждала 62-річна власниця будинку та 32-річний чоловік. З термічними опіками їх госпіталізували до опікового відділення Медичне об’єднання Луцької міської територіальної громади. Стан громадян – середньої важкості.

О 09:05 за викликом прибули рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів – 6 ДПРЧ м. Ківерці та 25 ДПРЧ м. Луцька. О 09:10 Вони локалізували горіння, о 09:13 – ліквідували.

Пожежу спричинив вибух газового балону. Вибуховою хвилею знищено 80% будинку.

Про це інформує пресслужба ДСНС Волині.

За попередніми даними, пожежу спричинив вибух газового балону. Вибуховою хвилею знищено 80% будинку.

Цього ж дня у селі Тихотин Рожищенської громади рятувальники ліквідували пожежу в літній кухні, у селі Нова Вижва Ковельського району – пожежу в дровітні, а в селі Видричі Камінь-Каширського району рятувальники й працівники місцевої пожежної охорони приборкали пожежу в дерев’яному дощатому навісі, під яким також зберігалися дрова. Імовірно, пожежу спричинило коротке замикання електромережі.

Закликаємо громадян дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Telegram Channel