Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
13 лютого Львів попрощається із двома Героями, які віддали своє життя за Україну

Герої не вмирають!

Фото chesno.ck.ua.

13 лютого Львів попрощається із двома Героями, які віддали своє життя за Україну

Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань

У понеділок, 13 лютого, Львів попрощається ще з двома Героями. Зеновій Дейнега та Сергій Шуран захищали Україну від російських окупантів.

Чин похорону Героїв розпочнеться об 11:00 у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла, об 11:30 відбудеться міська церемонія прощання на площі Ринок.

Відтак Героїв поховають на Личаківському кладовищі.

Мерія закликає долучитись до міської церемонії прощання та утриматися від проведення розважальних заходів та святкувань.

Зеновій Дейнега (26.08.1986 – 05.02.2023). Уродженець села Квітневе Львівської області.

Навчався у місцевій середній загальноосвітній школі, згодом вступив до Новострілищанського опорного ліцею імені Миколи Лебедя. Після завершення навчання проходив строкову службу у складі військової частини А3522.

У мирний час працював у ТзОВ ТВК «Перша приватна броварня», надалі – будівельником у місцевих будівельних компаніях.

Любив присвячувати час рибальству та збору грибів. У 2014-2015 роках виконував бойові завдання у зоні проведення Антитерористичної операції у лавах 3-го батальйону територіальної оборони «Воля».

Із початком повномасштабного вторгнення російської федерації добровільно вступив до 103-ї окремої бригади Сил територіальної оборони Збройних сил України. За особисту доблесть був нагороджений численними відзнаками, зокрема, медаллю «Разом до перемоги. Операція Об`єднаних Сил».

У Зеновія Дейнеги залишилися дружина, двоє синів, мама, сестра, брат та бабуся.

Сергій Шуран (02.02.1977-02.02.2023) Львів‘янин.

Навчався у Середній загальноосвітній школі №30. Закінчив Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Ґжицького.

У середині 1990-х років проходив службу у складі військової частини А3866. Із 2000-го року працював у органах кримінально-виконавчої системи України. До 2005-го року проходив військову службу за контрактом у складі військової частини А0150.

Згодом займався міжнародними вантажними перевезеннями. У вільний час захоплювався рибальством.

Із початком повномасштабного вторгнення рф виконував бойові завдання у лавах 125-ї окремої бригади територіальної оборони Регіонального управління «Захід» Сил територіальної оборони ЗСУ.

У Сергія Шурана залишилися мама, дружина та доньки.

Останні новини:

Усі новини російсько-української війни – тут.

Реклама Google

Telegram Channel