Курси НБУ $ 39.53 € 42.31
Дідусь одружився вп’яте...  у 92 роки!

«Мене лякала можливість знову закохатися, але я знав, що цей раз буде останнім. Я щасливий».

Фото із сайту nypost.com.

Дідусь одружився вп’яте... у 92 роки!

Медіамагнат Руперт Мердок знову одружується

Президент міжнародної медіаімперії Руперт Мердок оголосив про весілля з новою коханою. Її звуть Енн Леслі Сміт (обоє на фото), і раніше вона працювала капеланом у поліції. Цей шлюб стане п’ятим для 92-річного мільярдера, який нещодавно розлучився з Джеррі Голл – колишньою дружиною відомого співака Міка Джаггера.

Мердок познайомився із 66-літньою Сміт у вересні минулого року під час відвідин жінкою його виноградників у Каліфорнії. «Мене лякала можливість знову закохатися, але я знав, що цей раз буде останнім. Краще нехай він буде останній. Я щасливий», – сказав Мердок газеті New York Post, яка входить до його міжнародної медіаімперії.

Мердоку, чиї статки оцінюють у більш ніж 20 мільярдів доларів, належить безліч впливових друкованих видань і телеканалів консервативної спрямованості по всьому світу. Серед них, наприклад, британський таблоїд Sun і респектабельніша Times, а також американська Wall Street Journal і телеканал Fox News.

Від колишніх шлюбів Руперт Мердок має шістьох дітей. 

Попереднім чоловіком обраниці Мердока був Честер Сміт, співак у стилі кантрі та медіаменеджер. «Останні 14 років я вдова. Як і Руперт, мій чоловік був бізнесменом. Працював у місцевих газетах, розвивав радіо- і телеканали, допомагав просувати Univision (іспаномовне телебачення в США. – Ред.). Тому ми з Рупертом говоримо однією мовою. Ми маємо спільні переконання», – поділилася Сміт із New York Post. «Для нас обох – це дар від Бога», – додала вона.

Мердок і Сміт планують відсвяткувати весілля влітку. Після цього молодята збираються жити на чотири будинки: у Каліфорнії, Монтані, Нью-Йорку та Великій Британії, розповів медіамагнат.

Зі своєю попередньою дружиною, колишньою супермоделлю Джеррі Голл Мердок розлучився торік. Раніше він був одружений з австралійською стюардесою Патрісією Букер, журналісткою з шотландським корінням Анні Манн, а також з бізнес-леді китайського походження Венді Денг. Від колишніх шлюбів Мердок має шістьох дітей.

Читайте також: Чому донор сперми, який став батьком для 550 дітей, постане перед судом.

Реклама Google

Telegram Channel