Курси НБУ $ 39.40 € 42.34
Чию фотографію заховали журналісти? (Інтелектуальна вікторина)

Пропонуємо і Вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані – не пошкодуєте!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Чию фотографію заховали журналісти? (Інтелектуальна вікторина)

Друзі, принцип нашої інтелектуальної вікторини нагадує «чорний ящик» із популярної гри «Що? Де? Коли?»

Тільки предмет чи зображення людини ми ховаємо в гарбуз (від початку повномасштабного вторгнення нелюдів-москалів наш добрий-предобрий гарбуз перетворився у грізний гранатобуз).

Пропонуємо і Вам приєднатися до нашого конкурсу. Переконані – не пошкодуєте! Конкурс триватиме 45 турів, так що Ви маєте ще час наздогнати і перегнати ліщдерів!

Конкурс триватиме 45 турів, так що Ви маєте ще час наздогнати і перегнати ліщдерів!

«Гранатобуз із секретом-8» (2023)

Якщо поєднати початок і кінець імені та прізвища знаного в одній популярній сфері українця, світлину якого ми сьогодні і заховали, то вийде один із найвідоміших вітчизняних фільмів. До речі, порекло це дуже сексуальне.

Асоціативний ряд із нашим героєм: із заходу на схід, райхскомісаріат, трава і трави, верба, 2 і 0, особливий світ, релігія, обов’язок «кам’яного чоловіка», корова і теля, червоні чоботи, є у рибалки, популярні робітничі професії, те, що вдягається на тіло...

Чиє фото знаходиться у гранатобузі?

Відповідь треба надіслати до 8 квітня тільки у вигляді повідомлення на телеграм-номер Грицька Гарбуза: 093 381 32 45, обов’язково вказати після слова-відповіді у дужках ще й своє ім’я, прізвище і регіон, який представляєте (наприклад: «Байрактар» (Валерій Залужний, Житомирщина).

А історії, як шукали відповідь (що вразило, які були труднощі, хто допоміг розгадати), надсилайте на електронну адресу [email protected] .

 Хто ж лідирує у нашому конкурсі після 6 турів – читайте на фейсбук-сторінці Грицька Гарбуза (за цим QR-кодом ви можете зайти на неї з будь-якої частини світу) і сайті volyn.com.ua.

 

Приємних вам пошуків без повітряних тривог! А кровопивці путіну – смерть!

 

 Грицько ГАРБУЗ.

Читайте також на volyn.com.ua:  «Що за «Язикату Хвеську» заховали волинські журналісти? (Розумна вікторина)​».

Реклама Google

Telegram Channel