Курси НБУ $ 39.36 € 42.40
Від Волині до Тернопілля лунає «Віват!» Вадиму Перцю – за професіоналізм і чуйне й патріотичне серце! (Відео)

З роси і води, Вадиме Григоровичу!

Фото з архіву volyn.com.ua.

Від Волині до Тернопілля лунає «Віват!» Вадиму Перцю – за професіоналізм і чуйне й патріотичне серце! (Відео)

Сьогодні весна на Тернопільщині красна найгарнішими людськими почуттями, словами, побажаннями, які звідусіль линуть до директора славного тернопільського видавництва «А-Прінт» Вадима ПЕРЦЯ (на фото)

Шановний Вадиме Григоровичу!

Волинянам неймовірно приємно мати такого класного Друга з файного міста Тернополя.

Згадуємо Вас добрим словом чи не кожного дня, бо від праці колективу, який Ви очолюєте, значною мірою залежить обличчя наших видань. Тисячі читачів, зустрічають їх щотижня, як мовиться, по одежі. І люди кажуть, що газети «Волинь», «Цікава газета» і журнал «Так ніхто не кохав», які друкуються у Вашому видавництві, завжди ефектні, яскраві, зроблені зі смаком, руками справжніх майстрів, які дорожать всеукраїнським визнанням і бездоганною репутацією.

Знаємо й поважаємо Вас Патріотом, Новатором, Громадським діячем, Волонтером, Благодійником, Люблячим Чоловіком і Татом, Мандрівником…

Словом, спілкуватися з Вами, Професіоналом видавничої справи, інтелігентом, інтелектуалом, – це завжди відповідально і повчально. У час війни Ваші інформаційні снаряди – то наче сіль із перцем на рани путінської орди, яких влучно завдають ЗСУ.

У час війни Ваші інформаційні снаряди – то наче сіль із перцем на рани путінської орди, яких влучно завдають ЗСУ.

Міцно тиснемо Вам руку за терпіння, розуміння, невтомність, злагоджену працю й людяність та доброзичливість у важкий час для всіх нас.

Ми бажаємо Вам міцного-міцного здоров’я і Божої любові! Нехай здійсниться наша одна на всіх мрія про Перемогу і щасливе життя в мирній Україні.

Шануймося, бо ми того варті! Многоліття Вам, Вашій сім’ї, колективу, родині й рідній Україні!

Щиро з повагою колектив редакції газет «Волинь-нова», «Цікава газета на вихідні», «Так ніхто не кохав не кохав» і сайту volyn.com.ua.

А подарунком від нас, Вадиме Григоровичу, нехай стане ця пісня:

Христос Воскрес!

Читайте також у нас: «ТОМУ, ХТО ОБ’ЇЗДИВ МАЙЖЕ УВЕСЬ СВІТ І ЗАКОХАВСЯ В... СВОЄ МІСТО».

 

 

Реклама Google

Telegram Channel