Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
На Рівненщині чоловік завис між балконами третього і другого поверхів (Відео)

У цій історії було не до анекдотів...

Фото із сайту rivnepost.rv.ua.

На Рівненщині чоловік завис між балконами третього і другого поверхів (Відео)

Перше враження від побаченого було, як у бородатому анекдоті: «Коханець рятується втечею, бо несподівано додому прийшов чоловік...»

Але у цій історії було не до анекдотів. Побачивши у центрі міста Костополя чоловіка, який спускався з балкону третього поверху на балкон другого поверху і завис, вони викликали рятувальників.

Як інформує «Рівне Вечірнє», чоловік не зміг відчинити двері у своїй оселі, бо щось сталось з замком. Тоді він вирішив спуститись зі свого балкона до сусідський, щоб вибратись таким чином з помешкання. А сусідів не виявилось вдома. Вікна їхнього балкону були також зачиненими. Повернутись назад на свій балкон у чоловіка вже не вистачило сил – «верхолаз» завис, ризикуючи щомитті впасти на землю.

Костопільчани, які проходили повз будинку і побачили, яка халепа з сталась з незнайомцем, поспішили йому на допомогу. Спершу позвали інших його сусідів та разом знайшли драбину, щоб «верхолаз» зміг спуститись на землю. Втім, вона виявилась короткою, ступити на неї чоловік ніяк не наважувався. Довелося кликати на допомогу професійних рятувальників.

Рятувальники приїхали і спустили «верхолаза» на землю. Фото із сайту rivnepost.rv.ua.
Рятувальники приїхали і спустили «верхолаза» на землю. Фото із сайту rivnepost.rv.ua.

 Рятувальники приїхали і спустили нерозважливого містянина на землю.

Жодних травм чоловік не отримав. Від пережитого шоку він ніяк не міг оговтатись, отож навіть «дякую» дівчатам, які першими намагались допомогти, а потім – викликали рятувальників, не сказав. 

Читайте також на volyn.com.ua:

= «9-річну дитину вбило струмом: доторкнулася до обірваного після негоди електродроту»;

= «Зловмисники зламали сторінку волинянки у Facebook і від її імені просили гроші на допомогу»;

= «На Рівненщині зварили рекордний український борщ – 1 208 літрів!».

Реклама Google

Telegram Channel