Курси НБУ $ 41.10 € 44.63
У мережі з'явилися фото пошкодженого в Севастополі підводного човна «Ростов-на-Дону»

Смерть ворогам!

Волинь-нова

У мережі з'явилися фото пошкодженого в Севастополі підводного човна «Ростов-на-Дону»

У мережі у понеділок, 18 вересня, з'явилися фото російського підводного човна «Ростов-на-Дону» (проект 636 «Варшав'янка»), який був пошкоджений внаслідок удару по Севастопольському морському заводу 13 вересня

Зображення свідчать, що човен Чорноморського флоту РФ зазнав значних пошкоджень. Як інформує Захід.НЕТ з посиланням на портал «Мілітарний», на оприлюдненому фото можна побачити велику пробоїну в носовій частині корпусу російського дизель-електричного підводного човна.

 

 Одне з влучань розташоване зверху в носовій частині субмарини, друге припало в правий борт човна в зону за рубкою.
Нагадаємо, що вночі 13 вересня військові об'єкти РФ у Севастополі зазнали ракетної атаки. Прилетіло по судноремонтному заводу: там пошкоджено ВДК «Мінськ» і один із шести підводних човнів ЧФ РФ – дизель-електричний «Ростов-на-Дону», носій крилатих ракет «Калібр», спущений на воду 2014-го.

Міноборони РФ заявило, що «всі пошкоджені кораблі будуть відновлені та продовжать службу», але військові експерти у цьому сумніваються. Нові знімки фактично підтверджують те, що якщо ремонт і можливий, то навряд чи в доці Севастополя.

За непідтвердженою інформацією, Севастополь атакували британські ракети Storm Shadow/ У ГУР підтвердили завдання ударів по російських військово-морських цілях та портовій інфраструктурі в Севастополі, але офіційно не повідомили, яким чином.

 

 

Реклама Google

Telegram Channel