Курси НБУ $ 39.52 € 42.36
Пішов воювати на другий день повномасштабного вторгнення: на Волині з почестями провели в останню путь загиблого Героя (Фото)

Вічна пам’ять Герою.

Фото Турійської громади.

Пішов воювати на другий день повномасштабного вторгнення: на Волині з почестями провели в останню путь загиблого Героя (Фото)

Звістки про загибель земляків на війні болем озиваються у серцях турійчан. До Небесного легіону борців за волю та незалежність України вписане ще одне ім’я – Юрія Марковського

Із щирою відкритою посмішкою, таким як він залишиться у пам’яті тих, хто його знав, Юрій дивився із траурної світлини на величезне велелюддя земляків, які прийшли 12 грудня провести свого Героя в останню земну дорогу.

На другий же день повномасштабної війни Юрій Марковський став на захист країни. У важких боях з окупантом був поранений. Після лікування знову повернувся у стрій і разом з побратимами останні бої вів на Запорізькому напрямку, повідомляють у Турійській громаді.

У мирному житті Юрій планував повернутися до улюблених справ, ростити троє донечок, піклуватися про дружину та батьків, але трагічний випадок 4 грудня раптово обірвав його життя. Тепер йому назавжди 45…

З військовими почестями побратими, земляки разом з родиною загиблого захисника провели Героя в останню земну дорогу вулицями рідного Турійська. У Свято-Троїцькому храмі духовенство звершило чин поховання. Піднеслася спільна молитва за спокій душі воїна Юрія.

 
 

 

 
 
 

 

 

Вічна слава Герою!

Не маємо права забути, яка дорога ціна платиться за майбутнє України.

Більше цікавих і найсвіжіших новин Волині шукайте на нашому телеграм-каналі Volyn Nova.

Читайте також:

Реклама Google

Telegram Channel